Artova Belediyesi’nde Sözleşme Sevinci

Artova Belediyesi’nde Sözleşme Sevinci

Artova Belediyesi ile Türkiye Kamu-Sen’e Bağlı Türk Yerel Hizmet-Sen arasında "sosyal denge tazminatı sözleşmesi" imzalandı.

- Artova Belediyesi ile Türkiye Kamu-Sen’e Bağlı Türk Yerel Hizmet-Sen arasında "sosyal denge tazminatı sözleşmesi" imzalandı.

Türk Yerel Hizmet-Sen Sendikası ile Artova Belediye Başkanlığı arasında yapılan müzakereler sonucunda yapılan sözleşmeye göre kurumda çalışan tüm kamu görevlisi memurlara aylık net 200 TL, Ramazan Bayramı'nda 300 TL, Kurban Bayramı'nda 500 TL ödenecek. Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi ve Türk Tarım Orman-Sen Şube Başkanı Selim Sarı, Türk Sağlık-Sen Şube Başkanı Erdoğan Dal, Türk Büro-Sen Şube Başkanı İsmail Yıldız, Türk Yerel Hizmet-Sen Şube Başkanı H.Osman Ürer, Artova Belediye Başkanı Abdullah Öztürk’e memura verdiği destekten dolayı teşekkür etti.

Başkan Öztürk, “Belediyede çalışan memurlarımıza bu şekilde bir katkımız olduysa ne mutlu bize. Tatil demeden, bayram demeden halkımıza hizmet için görev yapan personelimiz tüketim maddelerine gelen zamlarla zor günler geçirmektedir. Biz de imkanlarımız doğrultusunda böyle bir katkı yapmaktan mutluluk duyuyoruz” şeklinde konuştu.

ARTOVA BELEDİYESİ’NDE SÖZLEŞME SEVİNCİ

ARTOVA BELEDİYESİ’NDE SÖZLEŞME SEVİNCİ