Atatürk düşmanı Fatih Tezcan hakkında suç duyurusu

Atatürk düşmanı Fatih Tezcan hakkında suç duyurusu
Güncelleme:

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı paylaşımıyla infial yaratan Atatürk düşmanı Fatih Tezcan için Ankara Barosu harekete geçti. Baro Tezcan hakkında suç duyurusunda bulundu.

Yazar Fatih Tezcan, Cumhuriyet Bayramı için Yeni Şafak gazetesinde bulunan reklama skandal bir tepki gösterdi. Tezcan'ın yorumu, sosyal medyada infial yarattı ve '#FatihTezcanTutuklansın' hashtag'i ile gündem oldu.

Tezcan, Yeni Şafak gazetesinde bulunan Turkcell reklamını eleştirdi. Yeni Şafak’ın sür manşetinde Atatürk’lü 29 Ekim reklamının bulunmasına tepki gösteren Tezcan, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda skandal ifadeler kullandı.

Tezcan, “‘Cumhuriyet’i getiriyorum’ yalanıyla başa geçtikten sonra Devlet ve Millet düşmanlarına verdiği sözlerin gereği olarak 15 sene Cumhur’dan kaçan, Millet’in Egemenliği’nden rakı bardaklarına sığınan bir İslâm Düşmanını, 3 kuruş için tepenize oturtmaya değer miydi...” paylaşımında bulundu.

SOSYAL MEDYA AYAĞA KALKTI

Tezcan'ın paylaşımı sosyal medyada adeta infial yaratırken, '#FatihTezcanTutuklansın' hashtag'i oluşturuldu.

ANKARA BAROSU'NDAN SUÇ DUYURUSU

Gelen tepkilerin arından Ankara Barosu da Fatih Tezcan için harekete geçti. Baro'nun resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklamada "Fatih Tezcan'ın Twitter hesabından yaptığı paylaşım ile Atatürk'ün manevi hatırasına alenen hakaret etmesi nedeniyle baromuzca ilgili paylaşım dolayısıyla suç duyurusunda bulunulmuştur" ifadeleri yer aldı.

Atatürk düşmanı Fatih Tezcan hakkında suç duyurusu - Resim : 1

Sosyal medyada ''Fatih Tezcan tutuklansın'' kampanyası!Sosyal medyada ''Fatih Tezcan tutuklansın'' kampanyası!

Fatih Tezcan'dan skandal paylaşım ! Yine Atatürk'ün hedef aldıFatih Tezcan'dan skandal paylaşım ! Yine Atatürk'ün hedef aldı

Fatih Tezcan’dan, Atatürk ve İmamoğlu’na çirkin hakaretlerFatih Tezcan’dan, Atatürk ve İmamoğlu’na çirkin hakaretler