Atü Duty Free'ye Abd'den Ödül

Atü Duty Free'ye Abd'den Ödül

İSTANBUL (AA) - Gümrüksüz mağaza işletmecisi ATÜ Duty Free, "Müşteri Deneyimi" projesiyle Brandon Hall Mükemmellik Ödülü'nün sahibi oldu.ATÜ'den yapılan...

İSTANBUL (AA) - Gümrüksüz mağaza işletmecisi ATÜ Duty Free, "Müşteri Deneyimi" projesiyle Brandon Hall Mükemmellik Ödülü'nün sahibi oldu.

ATÜ'den yapılan açıklamaya göre şirket, insan kaynakları alanında dünyanın en saygın platformlarından biri olarak gösterilen Bandon Hall Mükemmellik Ödülleri'nde müşteri deneyimi konusunda gerçekleştirdiği projeyle ödüllendirildi.

ABD'de bu yıl 22.'ncisi düzenlenen törende ATÜ adına ödülü İş Destekten Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Pınar Şener Harput aldı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen ATÜ Duty Free Genel Müdürü Ersan Arcan, şirket olarak her zaman müşterilerini işlerinin odağında tuttuklarını bildirdi.

Bu anlamda yolcularının ihtiyaç ve isteklerini önceden bilerek onlara en iyi müşteri deneyimi yaşatmak üzere hareket ettiklerini aktaran Arcan, bu kapsamda "biz bize yeteriz" mottosuyla çalışanlarından oluşan bir proje grubu oluşturduklarını dile getirdi.

Arcan, söz konusu ekiple projelerini oluşturduklarını belirterek, şunları kaydetti:

"Çıktıları ödeme danışmanlarımızdan satış uzmanlarımıza, görsel sunum çalışanlarımızdan mağazalarımızın temizliğinden sorumlu arkadaşlarımıza kadar misafirlerimize dokunan tüm çalışanlarımızın interaktif katılımlarıyla gerçekleştirdiğimiz eğitimlerle arkadaşlarımıza aktardık. ATÜ'nün insan kaynakları ve gelişim alanında Brandon Hall gibi küresel ölçekte prestijli bir ödülü kazanmasından mutluluk ve gurur duyuyoruz."

"ATÜ Stili Müşteri Deneyimi" adlı proje, ATÜ'nün mağazalarında müşteriye sunduğu hizmeti "harekete geç, dinle, ilişki kur ve ilham ver" olmak üzere dört temel adımda topladı.

ATÜ çalışanları söz konusu proje kapsamında 9 bin 624 saat eğitim aldı.