Başkentteki Fuhuş Operasyonu

Başkentteki Fuhuş Operasyonu

Ankara'daki bazı masaj salonlarına fuhuş yapıldığının belirlenmesi üzerine düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 21 kişiden 18'i adliyeye sevk edildi, 3 kişi emniyetteki sorgusunun ardından serbest bırakıldı-Şüpheliler, masaj salonlarında fuhuş yapan ka

ANKARA (AA) - Ankara'da fuhuş yapıldığı tespit edilen masaj salonlarına düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 21 kişiden 18'i adliyeye sevk edildi, 3 şüpheli emniyetteki ifadelerinin ardından serbest kaldı.

Ankara Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin, 18 yaşından küçük bir kızın masaj salonlarında fuhuş yapıldığı yönündeki ihbarı üzerine 8 Mart'ta düzenlediği operasyonda gözaltına alınan 21 kişinin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Şüphelilerden elebaşı Serkan K'nin (30) de aralarında bulunduğu 4'ü kadın 18 kişi adliyeye sevk edildi, 3 şüpheli ise emniyetteki işlemlerinin ardından savcılık kararıyla serbest bırakıldı.

Kızılay başta olmak üzere 25 noktaya düzenlenen eş zamanlı operasyonda, aralarında Ankara Emniyet Müdürlüğünde görevli 3 polis memurunun da bulunduğu 21 kişi gözaltına alınmıştı.

Şüphelilerin elebaşı olduğu iddia edilen Serkan K'nin, kendisine ait 9 masaj salonunda görevlendirdiği yöneticiler aracılığıyla suç organizasyonunu yönettiği, masaj salonlarına gelen müşterilere bilgilerinin dışında uyuşturucu madde verdikleri, fotosel içerisine yerleştirdikleri gizli kameralar aracılığıyla elde ettikleri görüntüleri ise şantaj aracı olarak kullandıkları öne sürülüyor.

Şüpheliler, masaj salonlarında fuhuş yapan kadınların müşterilerinden hamile kalmasını sağlamak ve bu şekilde doğan bir çocuğu da internet üzerinden buldukları Kayseri'deki bir aileye 30 bin lira karşılığında satmaya çalışmak ile suçlanıyor.