Büyük ikramiye tek rakamla kaçırınca..

Büyük ikramiye tek rakamla kaçırınca..

Mersin'in merkez Mezitli İlçesi'nde zabıta memuru Mustafa Hakan Uslu, büyük ikramiyeyi tek rakamla kaçırınca kalp spazmı geçirdi.

Mersi'in merkez Mezitli İlçesi'nde zabıta memuru Mustafa Hakan Uslu, büyük ikramiyeyi tek rakamla kaçırınca fenalaştı. Hastaneye kaldırılan ve kalp spazma geçirdiği belirlenen Uslu, 5 ay önce Şans Topu'ndan 257 bin lira kazandığını söyledi.

Adana'dan alınıp Mersin'de satıldığı belirlenen Milli Piyango'nun büyük ikramiye talihlisi kentte merak konusu olmaya devam ediyor. 0556013 numaralı çeyrek bilete isabet eden büyük ikramiyeyi "0556073" numaralı biletiyle tek rakamla kaybeden 2 çocuk babası Hasan Hakan Uslu, sonucu görünce fenalaştığını söyledi. Yakınları tarafından götürüldüğü hastanede kalp spazmı geçirdiğinin belirlendiğini belirten Uslu, bileti bayii Erdal Çetin'den satın aldığını söyledi.

Tedavisinin ardından taburcu edilen Uslu, "Büyük ikramiyeyi kaçırdık. İnşallah ihtiyacı olan bir arkadaşımıza çıkmıştır. Mezitli bölgesine faydalı olur inşallah. Bölgemizde umarım fabrika açar. İşsiz arkadaşlara iş verir, ekmek verir. Erdal Çetin kardeşimiz 5 ay önce yine yapacağını yaptı bana sağ olsun. Hafta sonu ailemle birlikte Cennet Cehennem'e kahvaltıya gitmiştik. Şans Topu oynadım. 257 bin lira kazandım. Kendisine teşekkür ediyorum" dedi.

2012'DE DE BÜYÜK İKRAMİYE İSABET EDEN BİLETİ SATMIŞ

Büyük ikramiyenin 3 teselli ikramiyesini de satan 15 yıllık seyyar satıcı Erdal Çetin ise talihliye hayırlı olması temennisinde bulundu. Çetin, 2012'de 40 milyon olan büyük ikramiyenin isabet ettiği çeyrek bileti yine kendisinin sattığını ifade eden Çetin, "O yıl da Adana'dan getirilen bileti Mersin'de ben satmıştım. Bu yıl da aynısı oldu. Umarım bu kişi bu parayı değerlendirebilir. Mersinimize büyük bir işyeri açabilir yanında elemanlar çalıştırabilir. Çok işsiz insanlarımız var Mersin'de. Benim bir beklentim yok. Başkaları için bir şeyler yapsa yeter. Mersinimiz için hayırlı uğurlu olur"diye konuştu.

Büyük ikramiye tek rakamla kaçırınca..