Cezaevindeki Ümit Özdağ'dan yeni mesaj
Hem aradığınız haberlere hızlıca ulaşabilmek hem de Haber3.com'a destek olmak için Google News'te Haber3.com'a abone olun.
Haber3'e Google News'te abone olun
Abone OlDün tutuklanarak cezaevine konulan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, yeni bir mesaj yayınladı. Özdağ, “Eminim bebek katili Öcalan, dün gece İmralı’da daha rahat bir yatakta yatmıştır” dedi.
Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, dün çıkarıldığı nöbetçi hakimlikçe tutuklanmıştı.
Zafer Partisi Antalya İl Başkanları İstişare Toplantısı’nda yaptığı konuşma nedeniyle hakkında soruşturma başlatılan Ümİt Özdağ, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından gözaltına alınmış ve Fatih Vatan Emniyeti’ne getirilmişti. Daha sonra Çankaya Adliyesi’nde nöbetçi hakimliğe çıkarılan Özdağ, "Halkı kin ve düşmanlığa tahrik" suçundan tutuklanarak Silivri Cezaevi’ne gönderildi.
Savcılık, Özdağ’ın 2020’den bu yana yaptığı 11 X paylaşımını tutuklama gerekçesi olarak gösterdi. Ayrıca, Temmuz 2024’te Kayseri’de düzenlenen protesto eylemlerindeki zarar ve yaralanmalardan Özdağ sorumlu tutuldu.
Bu kararın ardından Zafer Partisi ve Ümit Özdağ cephesinden birbirinden sert mesajlar yayınlanırken gece yarısında Zafer Partililer "Genel Başkanımız ile görüştük ve kamuoyuna iletmek istediği mesajı genel başkanımızın kendi ifadeleriyle açıklıyoruz" diyerek yeni bir açıklama yaptı.
Bu açıklamada yer alan "Dün geceyi 30 santim genişliğinde, 2 metre uzunluğunda bir tahta parçası üzerinde geçirdim. Eminim bebek katili Öcalan, dün gece İmralı’da daha rahat bir yatakta yatmıştır" ifadeleri dikkat çekti.
Hem aradığınız haberlere hızlıca ulaşabilmek hem de Haber3.com'a destek olmak için Google News'te Haber3.com'a abone olun.
Haber3'e Google News'te abone olun
Abone Ol