Çorumda otobüsler peş peşe kaza yaptı

Çorumda otobüsler peş peşe kaza yaptı

Çorum'un Kargı ilçesinde aşırı sis ve buzlanma nedeni ile 2 ayrı şehirler arası otobüs kaza yaptı. Yarım saat arayla meydana gelen kazalarda ise 27 kişi yaralandı. Olay Çorum-Sinop karayolu Kargı ilçesi Gölet köyü yakınlarında meydana...

Çorum'un Kargı ilçesinde aşırı sis ve buzlanma nedeni ile 2 ayrı şehirler arası otobüs kaza yaptı. Yarım saat arayla meydana gelen kazalarda ise 27 kişi yaralandı.

Olay Çorum-Sinop karayolu Kargı ilçesi Gölet köyü yakınlarında meydana geldi. İlk olarak 19 RD 197 plakalı Ender Aydın (50) yönetimindeki otobüs, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole devrildi.

Yarım saat sonra ise İstanbul Sancaktepe Belediyesi'ne ait olan ve Sinop'un Boyabat ilçesi Kurtlar köyüne bir cenaze için yakınlarını taşıyan 34 VA 5545 plakalı Yavuz Çelebi'nin kullandığı otobüs devrildi.

Yavuz Çelebi yönetimindeki otobüs, kaza esnasında ise Aydın'ın kullandığı ve kaza yapan otobüse çarparak durabildi.

Meydana gelen iki ayrı kaza da ise şoförlerle birlikte 27 kişi yaralandı. Kazanın ardından olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi. Yaralılar ilk müdahalenin ardından Saraydüzü, Boyabat ve Kargı devlet hastanelerine kaldırıldı. Olayın ardından bölgeye çok sayıda jandarma ekibi sevk edilirken sis ve buzlanma nedeni ile Çorum-Sinop kara yolundaki trafik kontrollü olarak sürdürüldü. Karayolları ekipleri ise kazadan saatler sonra olayın meydana geldiği yolda tuzlama ve kum dökme çalışması yaparken vatandaşlar yetkililere tepki gösterdi.

CİHAN

text-ad
Emekli doktor tesadüfen Türkiye'nin organik maviyemişçisi oldu! Emekli doktor tesadüfen Türkiye'nin organik maviyemişçisi oldu! İzmir'de büyük orman yangını! Alevler ve kara dumanlar her yeri sardı, evler tahliye edildi! İzmir'de büyük orman yangını! Alevler ve kara dumanlar her yeri sardı, evler tahliye edildi! Fatih Altaylı kendisini ''müfteri'' ilan eden cübbeliyi ifşa etti! Fatih Altaylı kendisini ''müfteri'' ilan eden cübbeliyi ifşa etti! Alanya'nın yılan bekçisi kedisi kamerada... Gören vay ''pisi''kopat, vay dedi! Alanya'nın yılan bekçisi kedisi kamerada... Gören vay ''pisi''kopat, vay dedi! Meteoroloji ve AKOM'dan peş peşe uyarı: Önce kavurucu ıcaklıklar ardından da yağmur geliyor! Meteoroloji ve AKOM'dan peş peşe uyarı: Önce kavurucu ıcaklıklar ardından da yağmur geliyor! ''Pişman değilim'' demişti... Eşini yakarak öldüren sanığın cezası belli oldu ''Pişman değilim'' demişti... Eşini yakarak öldüren sanığın cezası belli oldu Türkiye'de tekti... Artık kullanılamaz halde! İşte kahreden manzara... Türkiye'de tekti... Artık kullanılamaz halde! İşte kahreden manzara... TOKİ yüzlerce konut ve işyerini yüzde 25 peşin ve 60 ay taksitle satışa çıkardı! TOKİ yüzlerce konut ve işyerini yüzde 25 peşin ve 60 ay taksitle satışa çıkardı! Türk Lirası'na en yüksek faizi veren banka değişti: Yüzde 53 faiz veren bile var! Türk Lirası'na en yüksek faizi veren banka değişti: Yüzde 53 faiz veren bile var! İktidarın İstanbul'daki yüksek kiraları düşürecek yeni adımı belli oldu İktidarın İstanbul'daki yüksek kiraları düşürecek yeni adımı belli oldu
Otizmli kız çocuğuna günlerce süren toplu istismarda 1 tutuklama, 2 beraat! Otizmli kız çocuğuna günlerce süren toplu istismarda 1 tutuklama, 2 beraat! Acun Ilıcalı ile Eser Yenenler'in Müge Anlı ile Güven Bana performansı olay oldu Acun Ilıcalı ile Eser Yenenler'in Müge Anlı ile Güven Bana performansı olay oldu Temmuz'da müjde bekleyen tüm emeklilere kötü haber geldi Temmuz'da müjde bekleyen tüm emeklilere kötü haber geldi Silivri'de Ekrem İmamoğlu'nu ziyaret eden Özgür Özel bombayı patlattı Silivri'de Ekrem İmamoğlu'nu ziyaret eden Özgür Özel bombayı patlattı ''Ezgi Mola ve Mustafa Aksakallı boşandı'' iddiası doğru çıktı... ''Ezgi Mola ve Mustafa Aksakallı boşandı'' iddiası doğru çıktı... AK Parti'den asgari ücrete ek zam ve Erdoğan'ın yeniden adaylığı için dikkat çeken açıklama AK Parti'den asgari ücrete ek zam ve Erdoğan'ın yeniden adaylığı için dikkat çeken açıklama ''Erdoğan yalnız'' diyerek Berat Albayrak'ı işaret etti ''Erdoğan yalnız'' diyerek Berat Albayrak'ı işaret etti Türkiye'nin 6 yıllık yakışıklı oyuncu - güzel yönetmen aşkı bitti Türkiye'nin 6 yıllık yakışıklı oyuncu - güzel yönetmen aşkı bitti İşte İslam Memiş altın, gümüş, döviz, borsa ve kripto para tahminlerini açıkladı İşte İslam Memiş altın, gümüş, döviz, borsa ve kripto para tahminlerini açıkladı 28 ildeki son anketten hem AK Parti'ye, hem MHP'ye, hem Erdoğan'a hem de Bahçeli'ye kötü haber! 28 ildeki son anketten hem AK Parti'ye, hem MHP'ye, hem Erdoğan'a hem de Bahçeli'ye kötü haber!