Cübbeli Ahmet: ''Gökten taş yağacak ve çok zelzeleler olacak!''

Cübbeli Ahmet: ''Gökten taş yağacak ve çok zelzeleler olacak!''
Güncelleme:

Cübbeli Ahmet Hoca lakabıyla bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, YouTube kanalından yaptığı yayında eşcinselliği hedefine alıp "Hakîkî Mânâda Gökten Taş Yağacak ve Çok Zelzeleler Olacak" ifadesini kullandı.

İsmailağa cemaatinden Cübbeli Ahmet Hoca, yayınladığı videoda doğal felaketlerin sebebini eşcinselliğe bağladı. “Gökten hakiki manada taş yağacak” diyen Cübbeli, LGBTİ+’ları hedef aldı.

Ünlü, konuşmasını sosyal medya hesaplarından “Lezbiyenlik ve Eşcinsellik Normal Görülmeye Başlanırsa Hakîkî Mânâda Gökten Taş Yağacak ve Çok Zelzeleler Olacak!” ifadeleriyle paylaştı.

YouTube kanalında haftalık sohbetler yayınlayan Cübbeli, şunları söyledi:

“Bu memlekette Allah’ın dininde haram olan şeyler helal helal olan şeyler yasak şeriata göre yönetilmediğinden dolayı. Buradaki mesele helal görmekte. ‘Ne var lezbiyenlikte?’ diyorlar. Bu haramdır, günahtır. Bunun teşhir edilmesi ahlakı bozuyor. Allah zaten insanlara özgürlük vermiş fakat bu normal midir helal midir haram mıdır? Bir insan eşcinsellik yapmasa da ‘Canının istediğini yapar’ dediği an kafir olur. Birisi ömrü boyunca lezbiyenlik yapıp haram olduğuna inansa bu onu kafir yapmaz. Bu gayrimeşru bir iştir ama herkesin özelinde kalmalıdır. Biz kendi günahımızı görelim milletin günahını açmayalım. Sosyal medya aracılığıyla bu teşhir edildiği zaman biz bu yanlıştır demeyecek miyiz? Bu Taliban kafası değil Kur’an kafası.”

Cübbeli Ahmet: ''Gökten taş yağacak ve çok zelzeleler olacak!'' - Resim : 1