Ege Seramik, Bayi Ve Müşterilerine Demiryolu İle Ulaşıyor

Ege Seramik, Bayi Ve Müşterilerine Demiryolu İle Ulaşıyor

İSTANBUL (AA) - Manisa/Turgutlu-İzmir/Kemalpaşa demiryolu bağlantı hattında ilk yüklemeyi yapan Ege Seramik, Türkiye'deki bayilerine ve müşterilerine demiryolu...

İSTANBUL (AA) - Manisa/Turgutlu-İzmir/Kemalpaşa demiryolu bağlantı hattında ilk yüklemeyi yapan Ege Seramik, Türkiye'deki bayilerine ve müşterilerine demiryolu ile ulaşmaya devam ediyor.

Ege Seramik açıklamasına göre, Kemalpaşa Organize Sanayi Bölgesi'ni demiryoluna bağlayan Manisa/Turgutlu-İzmir/Kemalpaşa bağlantı hattı, İzmir'den Türkiye'nin birçok noktasına sevkiyat imkanı sağlıyor.

Demiryolunun aktif olarak ulaşıma açılmasıyla birlikte Kemalpaşa Organize Sanayi Bölgesi'ndeki birçok üretici firma gibi Ege Seramik ve Ege Vitrifiye de Türkiye'deki bayilerine ve müşterilerine demiryolu ile ulaşmaya devam ediyor.

Hizmete giren demiryolu hattında ilk yüklemeyi yapan Ege Seramik tarafından demiryolu taşımacılığı ile yıllık 1 milyon tona yakın hammadde ve ürün taşınması ve ülke ekonomisine katkı sağlanması hedefleniyor.

Demiryolu taşımacılığı için planlanan 20 lojistik merkezden biri olan Kemalpaşa Lojistik Merkezi, yükleme-boşaltma ve taşıma faaliyetlerinin kent dışında yapılmasıyla şehir içi trafiğin rahatlamasına büyük katkı sağlıyor.