Eşinin saldırısına uğrayan fenomen yaşadığı kabusu anlattı

Eşinin saldırısına uğrayan fenomen yaşadığı kabusu anlattı
Güncelleme:

Eşinin bıçaklı saldırısına uğrayarak 58 bıçak darbesiyle ölümden dönen Türkiye'nin ünlü YouTuber'ı M.V. yaşadığı kabusu ilk kez anlattı.

Youtuber M.V. geçtiğimiz günlerde eşi Y.Y.'ın bıçaklı saldırısına uğramıştı. Meyve bıçağıyla defalarca kez bıçaklanan M.V., günler sonra yaşadıklarını anlatmak için bir video çekti. Tüyler ürperten olayı anlatan, yaşadığı dehşeti ifade etmeye çalışırken konuşmaktan zorlanan fenomenin yaşadıkları kan dondurdu.

"Vücudumda 37 hayati toplam 58 kesik vardı" diyen, yaşadıklarını halen anlatmakta ve hatırlamakta zorlandığı görülen M.V., ruhumda da vücudunda hâlâ acıyan yaralar olduğunu söylerken, "Ambulans sesini duyunca o kadar sevindim ki gelen görevlilere yaşayacak mıyım?' diye sordum" sözleri yürek burktu.

Youtuber M.V. kahvaltı bıçağıyla dehşeti yaşadığını anlatarak "En sevdiğin kahvaltıyı hazırlayayım mutlu ol dedim, çay içerken beni yatak odasına çağırdı. Çayı aldım yatak odasına şifonyere koydum öyle yarım kaldı. 2 saat beni aşağıladıktan sonra bir baktım kahvaltı hazırladığım bıçak elindeydi. Bıçakla bana geldi, odayı üzerime kilitledi, bıçaklamaya başladı beni, 'öleceksin' dedi, yorganı üzerime çektim, her yerimi bıçakladı, beni döverek öldürmeye çalıştı. Pişman değildi, kadın düşmanlığıyla yaptı. Üst üste o kadar çok bıçakladı ki kanlar fışkırıyordu her tarafa. Üzerime çıktı kaburgalarımı ezdi" dedi. 

"Hayatım film şeridi gibi önümden geçti" diyen genç kadın yaşadıklarını anlatırken zor anlar yaşadı.

"Kelime-i Şehadet getirdim, içim geçti" diyen Youtuber M.V. anlattıklarıyla tüyleri ürpertti.

Uzun yıllardır psikolojik şiddet ve tehditlere maruz kalan genç kadının anlattıkları kan dondururken M.V. tüm ölen kadınlar için adaletin işlemesi gerektiğini söylerken adalet için herkese seslendi. "Sen bugün öleceksin ve senin ölümün de bütün kadınlara ibret olacak" diyerek tehditler savuran saldırgana dair istediği tek şeyin adalet olduğunu söyleyen M.V. "İbret olacak bir ceza almasını istiyorum" dedi.