Eski Yarbay Mehmet Alkan: ''Allahsız kitapsız vicdansız adamlar''

Eski Yarbay Mehmet Alkan: ''Allahsız kitapsız vicdansız adamlar''
Güncelleme:

CHP'ye katılan şehit ağabeyi eski Yarbay Mehmet Alkan, Akşam gazetesinin Twitter'dan paylaştığı habere bu sözlerle isyan etti: "Allahsız kitapsız vicdansız adamlar."

PKK'nın 2015 yılında Şırnak'ta jandarma karakoluna yaptığı saldırıda şehit olan Yüzbaşı Ali Alkan'ın ağabeyi eski Yarbay Mehmet Alkan, dün CHP’nin grup toplantısı katılmıştı. Mehmet Alkan’a grup toplantısı öncesinde CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu tarafından CHP rozeti takılmış ve “partiye hoş geldiniz” denilmişti.

CHP’ye katılan şehit ağabeyi eski Yarbay Mehmet Alkan hakkında, hükümete yakınlığıyla bilinen Akşam gazetesi skandal bir paylaşım yaptı. Akşam gazetesi, PKK’nın şehit ettiği Yüzbaşı Ali Alkan'ın ağabeyi eski Yarbay Mehmet Alkan için, “FETÖ ve PKK destekçisi eski Yarbay Mehmet Alkan CHP'de” diye yazdı.

Şehit kardeşinin cenazesinde hükümetin “Kürt açılımına” isyan eden Mehmet Alkan, bu sefer de "Gün gelecek bunların hesabını vereceksiniz. Bir zamanın Taraf gazetesine bakın da ibret alın. Allahsız kitapsız vicdansız adamlar..." diyerek Akşam gazetesinin bu paylaşıma isyan etti.

Eski Yarbay Mehmet Alkan: ''Allahsız kitapsız vicdansız adamlar'' - Resim : 1