Hrant Dink davasında yeni gelişme

Hrant Dink davasında yeni gelişme
Güncelleme:

Hrant Dink cinayeti davasında savcı, Fethullah Gülen ile Zekeriya Öz’ün de aralarında olduğu 13 sanık hakkında, kaçak sayılma ve mallarına tedbir konulması talebinde bulundu.

Karara bağlanan Hrant Dink cinayeti davasında dosyaları ayrılan firari sanıklar Fetullah Gülen, Zekeriya Öz, Ekrem Dumanlı, Adem Yavuzarslan, Coşkun Çakar, Halil İbrahim Koca, Mehmet Akif Yılmaz, Mehmet Faruk Mercan, Metin Canbay, Ömer Faruk Kartun, Serkan Şahan, Yılmaz Angın ve Yunus Yazar hakkında Savcılık kaçak sayılmalarını ve mallarına el konulmasını talep etti.

text-ad
AK Parti ve MHP'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın TBMM'ye sunulan teklifine ret! AK Parti ve MHP'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın TBMM'ye sunulan teklifine ret! Kurban Bayramı'nda toplamışlar... Bu iğrençliği hepimize yedireceklerdi! Kurban Bayramı'nda toplamışlar... Bu iğrençliği hepimize yedireceklerdi! FIFA Kulüpler Dünya Kupası’nda ilk finalist belli oldu FIFA Kulüpler Dünya Kupası’nda ilk finalist belli oldu Galatasaray'ın Osimhen için yaptığı teklif ortaya çıktı: Dudak uçuklatan rakam! Galatasaray'ın Osimhen için yaptığı teklif ortaya çıktı: Dudak uçuklatan rakam! Manisa'da çıkan orman yangını Uşak'a sıçradı! Çok sayıda ev tahliye edildi! Manisa'da çıkan orman yangını Uşak'a sıçradı! Çok sayıda ev tahliye edildi! Mansur Yavaş'tan tarihi rest: ''Eğer amaç buysa görevi bırakmaya razıyım'' Mansur Yavaş'tan tarihi rest: ''Eğer amaç buysa görevi bırakmaya razıyım'' Hava sıcaklıkları bunaltmaya devam edecek... Sıcak değil, çok sıcak olacak! Hava sıcaklıkları bunaltmaya devam edecek... Sıcak değil, çok sıcak olacak! Mahkeme kararını önceden duyuran yandaş medyadan saç baş yolduran savunma! Mahkeme kararını önceden duyuran yandaş medyadan saç baş yolduran savunma! Bebek katili Öcalan'dan yeni videolu mesaj! ''Aciliyeti var'' dedi! Bebek katili Öcalan'dan yeni videolu mesaj! ''Aciliyeti var'' dedi! Eski Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'in vakfına kayyum atandı Eski Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'in vakfına kayyum atandı
Zam'aydın Türkiyem... Akaryakıtta bir dev zam daha pompaya yansıdı! Zam'aydın Türkiyem... Akaryakıtta bir dev zam daha pompaya yansıdı! Bankada parası olanlara kötü haber! Hem mevduatta hem de fonlarda stopaj oranları arttırıldı! Bankada parası olanlara kötü haber! Hem mevduatta hem de fonlarda stopaj oranları arttırıldı! Yangın çıkan cami kül oldu, Kur'an-ı Kerimler ise zarar görmedi Yangın çıkan cami kül oldu, Kur'an-ı Kerimler ise zarar görmedi İşte raflarda sigara bulunamamasının nedeni: Bir sigara grubuna daha zam geldi! İşte raflarda sigara bulunamamasının nedeni: Bir sigara grubuna daha zam geldi! Türk Lirası'na en yüksek faizi veren banka değişti: Yüzde 53 faiz veren de var! Türk Lirası'na en yüksek faizi veren banka değişti: Yüzde 53 faiz veren de var! Sel kabusu büyüyor: Ölü sayısı 100'ü aştı, 200'e yakın kişi de kayıp! Sel kabusu büyüyor: Ölü sayısı 100'ü aştı, 200'e yakın kişi de kayıp! AK Parti ve MHP'li milletvekillerinden 12 şehit önergesine ret! AK Parti ve MHP'li milletvekillerinden 12 şehit önergesine ret! Türkiye'de bir garip akım... Vatandaş yılan derisi kuyruğuna girdi! Türkiye'de bir garip akım... Vatandaş yılan derisi kuyruğuna girdi! Trafikteki ters yön canavarı dehşet saçtı: Araç alev topuna döndü, 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı! Trafikteki ters yön canavarı dehşet saçtı: Araç alev topuna döndü, 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı! Orman kampında sapık doktor alarmı: Bir kadının görüntülerini çekerken yakalandı! Orman kampında sapık doktor alarmı: Bir kadının görüntülerini çekerken yakalandı!