Kaftancıoğlu Yeni Şafak yazarına alıntılayarak cevap verdi

Kaftancıoğlu Yeni Şafak yazarına alıntılayarak cevap verdi
Güncelleme:

CHP İstanbul Milletvekili Canan Kaftancıoğlu, Yeni Şafak yazarı Ersin Çelik'in paylaştığı haberi alıntılayarak düzeltmede bulundu.

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Yeni Şafak yazarı Ersin Çelik'in hafta sonu İstanbul'da düzenlenecek mitinglerle ilgili haberini 'düzeltti.'

İktidara yakınlığıyla bilinen gazetecinin kişisel Twitter hesabında 'İstanbul çekişmesi: Kaftancıoğlu'ndan sürpriz talep' başlığıyla paylaştığı haberde şöyle deniliyordu:

"Hem ittifaklar hem de AK Parti ve CHP, hafta sonu İstanbul'da yapılacak mitinglere odaklanmış durumda. Bir ve 2'inci bölgeler için kura çekimleri yapıldı. AK Parti'ye 1. bölge yani Maltepe Meydanı, CHP'ye ise 2. bölge yani Yenikapı Meydanı çıktı. Ancak CHP bu kuradan memnun kalmadı. Çünkü CHP Anadolu yakasında güçlü ve Maltepe Meydanı'nı doldurmaları daha mümkün. 2018'de de bu meydanda yapmışlardı.

Canan Kaftancıoğlu, AK Parti İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe'yi arayarak CHP olarak Maltepe'de miting yapmak istediklerini ve 'becayiş' yapma talebinde bulundu. AK Parti, CHP'nin talebini değerlendiriyor ve öğrendiğim kadarıyla Maltepe'yi CHP'ye verecekler. Bu durumda AK Parti için Yenikapı yolu mu göründü? Hayır. Bugün 3. bölgenin kurası da çekilecek. AK Parti Büyük İstanbul mitingini 3. bölgede yani Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nde yapmak istiyor."

KAFTANCIOĞLU: ANLATILAN KISMEN DOĞRU, EKSİĞİ TAMAMLAYAYIM
Ersin Çelik mesajını alıntılayan CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu "Anlatılan kısmen doğru, eksiği tamamlayayım" dedi; ardından şunları kaydetti:

"Bu bir çekişme değil, daha önceki seçimlerde yaşadığımız gibi karşılıklı becayiş.
Maltepe Adalet Kurultayından ötürü partimiz tarafından adaletle özdeşleştiği için bütün mitinglerimizi burada yapıyor, yapmayı tercih ediyoruz.

Kurada CHP'ye 7 Mayıs'ta, AKP'ye ise 6 Mayıs'ta Maltepe çıktı.

Mitingimizi 6 Mayıs’ta yapmayı plânladığımız için AKP il başkanı Sn. Kabaktepe'yi aradım, kendisi de eksik olmasın o tarihte Maltepe’yi kullanmayacaklarını söyleyerek kullanabileceğimizi söyledi. Teşekkür ederim.

İşin özeti Maltepe Miting Alanı dışında hiçbir yerde miting yapmayı zaten düşünmüyorduk. Adalet ruhu bizlerin önceliği çünkü. Adalete susamış İstanbullular 6 Mayıs'ta Maltepe'de buluşmak üzere!"

text-ad
İslam Memiş canlı yayında hem altın, hem gümüş, hem de Euro tahminlerini açıkladı İslam Memiş canlı yayında hem altın, hem gümüş, hem de Euro tahminlerini açıkladı Kız kardeş katili ağabeyden tüyler ürperten ifade Kız kardeş katili ağabeyden tüyler ürperten ifade Asfalt eriten sıcaklar geliyor: Mümkünse sokağa çıkmayın! Asfalt eriten sıcaklar geliyor: Mümkünse sokağa çıkmayın! Durmak yok, zamlara devam! Akaryakıt fiyatlarına yine, yeniden dev gibi bir zam geliyor! Durmak yok, zamlara devam! Akaryakıt fiyatlarına yine, yeniden dev gibi bir zam geliyor! İlkokul kitabındaki skandal hata infial yarattı İlkokul kitabındaki skandal hata infial yarattı Türkiye'nin konuştuğu aslan saldırısında büyük ihmal ortaya çıktı! Türkiye'nin konuştuğu aslan saldırısında büyük ihmal ortaya çıktı! Özel'den Manavgat resti: ''Allah onun bin kere cezasını versin!'' Özel'den Manavgat resti: ''Allah onun bin kere cezasını versin!'' Türkiye'nin bir perakende devi daha konkordato sürecine girdi! Türkiye'nin bir perakende devi daha konkordato sürecine girdi! Süper Lig'in yeni golcüsü apar topar ameliyat oldu Süper Lig'in yeni golcüsü apar topar ameliyat oldu Teşkilat'tan ''boykot'' desteği yüzünden çıkarılan Abüke Pusat yeni projesine hazırlık tatilinde Teşkilat'tan ''boykot'' desteği yüzünden çıkarılan Abüke Pusat yeni projesine hazırlık tatilinde
Bahçeli Özel'i hem ''silahlı darbecilikle'' suçladı hem de tarihi çağrısına destek verdi! Bahçeli Özel'i hem ''silahlı darbecilikle'' suçladı hem de tarihi çağrısına destek verdi! 12 şehidin ardından... Herkesin merak ettiği soruyu emekli tuğgeneral yanıtladı 12 şehidin ardından... Herkesin merak ettiği soruyu emekli tuğgeneral yanıtladı Özel erken seçim restini boşa çekmemiş: 2 Kasım erken seçim hazırlıkları başladı! Özel erken seçim restini boşa çekmemiş: 2 Kasım erken seçim hazırlıkları başladı! Aslan saldırısının ardından Antalya'da bu sefer de yılan saldırısı yaşandı! Aslan saldırısının ardından Antalya'da bu sefer de yılan saldırısı yaşandı! Ece Erken ile Sinan Akçil aşkı hızlı başladı, hızlı bitti! Açıklamalar peş peşe geldi... Ece Erken ile Sinan Akçil aşkı hızlı başladı, hızlı bitti! Açıklamalar peş peşe geldi... Yasemin Allen ayrılık acısını tatilde attı... Cesur pozları olay oldu Yasemin Allen ayrılık acısını tatilde attı... Cesur pozları olay oldu Muğla açıklarındaki büyük deprem sonrası Prof. Dr. Naci Görür'den korkutan uyarı! Muğla açıklarındaki büyük deprem sonrası Prof. Dr. Naci Görür'den korkutan uyarı! İstanbul'da küfürlü rakı bardağı soruşturması! İstanbul'da küfürlü rakı bardağı soruşturması! Türkiye 12 şehidine ağlarken, MHP'li ismin paylaşımı büyük tepki çekti Türkiye 12 şehidine ağlarken, MHP'li ismin paylaşımı büyük tepki çekti Uzman isim Türkiye için kırmızı alarmı çaldı: Sokağa çıkmayın! Uzman isim Türkiye için kırmızı alarmı çaldı: Sokağa çıkmayın!