Maçın Ardından

Maçın Ardından

Alima Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Buz:- "Öne geçmiş olsaydık, bu maçı kesinlikle kazanırdık"- Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Teknik Sorumlusu Özsoylu:- "Bu 3 puan bizim için çok önemliydi. Çünkü üst sıraları zorlamak, play-off oynamak istiyoruz"

MALATYA (AA) - PTT 1. Lig takımlarından Alima Yeni Malatyaspor'un teknik direktörü İrfan Buz, sahalarında 1-0 yenildikleri Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçına ilişkin, "Öne geçmiş olsaydık, bu maçı kesinlikle kazanırdık" dedi.

Buz, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, önemli bir maçı kaybettiklerini ifade etti.

Karşılaşmanın ilk yarısında gol pozisyonları bulduklarını anlatan İrfan Buz, "İlk yarı baskın oynamaya çalıştık. Öne geçmiş olsaydık, daha farklı olabilirdi. İkinci yarı ise oyunu tutmamız gerekiyordu. Bulduğumuz pozisyonları değerlendiremedik" dedi.

Buz, aleyhlerine verilen penaltıyı görmediğini vurgulayarak, "Bunların arkasına da sığınmıyoruz ama bulduğumuz pozisyonlarda top bizi sevmedi. Öne geçmiş olsaydık bu maçı kesinlikle kazanırdık" değerlendirmesinde bulundu.

Alima Yeni Malatyaspor'un hedefine kesinlikle ulaşacağını belirten Buz, yeni transferlerin takıma uyumunun biraz zaman alacağını kaydetti.

Buz, milli maç nedeniyle verilecek arada toparlanacaklarını dile getirerek, "Çok iyi bir Alima Yeni Malatyaspor göreceksiniz. İyi bir takım olacağız, zamana ihtiyacımız var" diye konuştu.


- Gaziantep Büyükşehir Belediyespor cephesi


Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Teknik Sorumlusu Vedat Özsoylu ise karşılaşmanın ikinci yarısında ilk yarıya göre daha üstün oynadıklarını söyledi.

Özsoylu, kaçırdıkları penaltı sonrası morallerini bozmayarak devam ettiklerini anlatarak, "Bu 3 puan bizim için çok önemliydi. Çünkü üst sıraları zorlamak, play-off oynamak istiyoruz. Malatyaspor'a da başarılar diliyorum. Kendi arkadaşlarımı da kutluyorum. 3 puan aldığımız için mutluyuz" şeklinde konuştu.