Mehmetçikleri otobüse almayan şoförün cezası belli oldu

Mehmetçikleri otobüse almayan şoförün cezası belli oldu
Güncelleme:

İstanbul'da bayramda çarşı izni için kışladan çıkan askerleri "İstanbul Kartları" olmadığı için otobüse almayan şoför hakkında verilen ceza belli oldu.

İstanbul Hasdal’daki kışladan bayramda aileleriyle görüşmek için çarşı iznine çıkan askerleri İstanbulkartları olmadığı için otobüse almayan şoför hakkında görevden uzaklaştırma kararı verildi.

Şoför, durakta kart alacak yer olmadığından, askeri kimliklerini göstererek belediyenin aracına binmek isteyen Mehmetçiklere, “Gidin minibüse binin, almam sizi” şeklinde tepki göstermişti. Bayram dolayısıyla evci iznine çıkan askerler, “48 Göktürk-Mecidiyeköy” hattındaki belediye otobüsüne binerek ailelerinin yanına gitmek istemiş, her zaman o duraktan kolaylıkla otobüse binebilen Mehmetçik bu kez şoför tarafından engellenmişti.

Askerleri otobüse almayan şoför tepki çektiAskerleri otobüse almayan şoför tepki çekti

TEPKİLER GELİNCE UZAKLAŞTIRMA ÇIKTI

Sözcü gazetesinden Edda Sönmez'in haberine göre olay sonrasında Beyaz Masa’yı arayıp şikayetçi olan yolcular haklı tepkilerinin karşılığını aldı. Dosyası İETT Genel Müdürlüğü’ne yollanan şoförle ilgili son kararı İETT Genel Müdürlüğü verecek.

Mehmetçikleri otobüse almayan şoförün cezası belli oldu - Resim : 2