Mete Yarar'a saldıranlar yakalandı

Mete Yarar'a saldıranlar yakalandı

Güvenlik uzmanı Mete Yarar’a silahlı saldırı soruşturmasında olayı gerçekleştirdikleri iddiasıyla aranan iki kişi Avşa adasında yakalandı.

Olayla ilgili daha önce gözaltına alınan Mete Yarar’ın oğlunun eski ortakları Gökalp K. ve Gökhan K. çıkarıldıkları mahkeme tarafından adli kontrol şartıyla serbest bırakılmışlardı. Yakalanan şüphelilerin ifadesi olayın üzerindeki esrar perdesini aralayacak.

Kadıköy, Suadiye’de bir kafetarya’da geçtiğimiz pazartesi günü meydana olayda güvenlik uzmanı Mete Yarar, aynı masada oturduğu kişilerle tartışmış, ardından ikitaraf da silahlarını çekerek ateş açmışlardı. Polis yaptığı soruşturmada olayın, Mete Yarar’ın oğlunun bir alacağı yüzünden meydana geldiğini tespit etmişti.

Polis, bunun üzerine Mete Yarar’ın oğlunun mimarlık ofisindeki eski ortağı kardeşler Gökalp K.(37) ile Gökhan K.(34)’ü gözaltına almıştı. Poliste olayla bir ilgilerinin olmadığını söyleyen şüpheliler çıkarıldıkları mahkeme tarafından adli kontrol şartıyla serbest bırakılmışlardı.

Polis tarafından olayla ilgili başlatılan soruşturmada Mete Yarar’a ateş ettikten sonra kaçan kişilerin izi Avşa adasında tespit edildi. Polis bugün akşam saatlerinde bir pansiyona yaptıkları baskında 2 şüpheliyi gözaltına aldı.

Gözaltına alınanların Erkan B. ve Volkan Ö.  olduğu tespit edildi. Şüpheliler Asayiş Şube Müdürlüğüne getirilerek sorgulanacak. İki şüphelinin ifadesinin olayın üzerindeki esrar perdesini kaldırması bekleniyor.

DHA