Mustafa Koç bugün Davos'a gidecekti

Mustafa Koç bugün Davos'a gidecekti

Mustafa Koç ile kardeşi Ali Koç'un dün Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştüğü öğrenildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mustafa Koç'un vefatı nedeniyle Koç ailesine taziyelerini iletti. Bu arada Mustafa Koç'un kardeşi Ali Koç ile birlikte dün Ankara'ya giderek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüştüğü öğrenildi.

Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mustafa Koç'un vefat haberinin ardından, Rahmi Koç ve Ali Koç'u telefonla arayarak başsağlığı dileğinde bulundu. Vefatın kendisini de derinden üzdüğünü belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, merhum Mustafa Koç'a Allah'tan rahmet, aileye de sabır ve metanet dilediği kaydedildi.

DÜN ERDOĞAN'LA GÖRÜŞMÜŞTÜ, BUGÜN DAVOS'A UÇACAKTI

Cumhurbaşkanlığı kaynakları, Mustafa Koç’un, dün  akşam Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nda Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından kabul edildiğini bildirdiler. Kabulde, Mustafa Koç ile birlikte Ali Koç'un da bulunduğu belirtildi.

Mustafa Koç'un, dün öğleden sonra kendisine ait özel uçağıyla Ankara’ya uçtuğu ve Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştüğü öğrenildi. Koç, görüşme sonrası saat 21:00 sıralarında İstanbul’a döndü. Koç, özel uçağıyla bugün 13:00’te önce Zürih’e uçacak, oradan da Davos’a geçecekti. Çocukları ile birlikte tatil planı yapıyordu.