Abdulkadir Selvi erken seçimin adını değiştirip tarihini açıkladı

Abdulkadir Selvi erken seçimin adını değiştirip tarihini açıkladı
Güncelleme:

AK Parti iktidarına olan yakınlığıyla bilinen Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi, "erken seçim"in adını "öne çekilmiş seçim" olarak değiştirip erken seçim tarihini açıkladı.

İktidara yakınlığıyla bilinen Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi, bugünkü yazısında seçimlere az bir zaman kala gündemden düşmeyen erken seçim tartışmalarına değindi. 

Seçimlerin mayıs ayının son haftasına çekilebileceğini ifade eden Abdulkadir Selvi, "Seçimler normal zamanında yapılacak. Haziran ayının ortasında yapılacak üniversite sınavları, Hac mevsimi ve Kurban Bayramı telaşı ile okulların tatile girecek olması nedeniyle haziran ayının başına ya da mayıs ayının son haftasına çekilmesi gündemde. Bu erken seçim olmaz, öne çekilmiş seçim olur." diye yazdı.

Selvi'nin yazısından ilgili bölüm şöyle:

"Erken seçim diye yeri göğü inletenlerin tezi her geçen gün daha da zayıflıyor. Seçimler normal zamanında yapılacak. Haziran ayının ortasında yapılacak üniversite sınavları, Hac mevsimi ve Kurban Bayramı telaşı ile okulların tatile girecek olması nedeniyle haziran ayının başına ya da mayıs ayının son haftasına çekilmesi gündemde. Bu erken seçim olmaz, öne çekilmiş seçim olur."

Abdulkadir Selvi'nin Hürriyet gazetesindeki yazısının tamamı için...