AK Partili belediye başkanının ''genç bir kadınla havuz sefası'' görüntüleri olay oldu

Güncelleme:

AK Partili bir ilçe belediye başkanına ait olduğu iddia edilen görüntüler infial yarattı. Havuz başında bir genç kadınla alkol alırken görüntülenen isim içtiği içeceğin alkol değil gazoz olduğunu iddia etti.

AK Partili bir ilçe belediye başkanının aracıyla Antalya’ya tatil yapmaya giderken yol boyunca yanında bulunan kadın arkadaşıyla birlikte alkol içtiği görüntüler olay oldu.

Yeniçağ gazetesinin paylaştığı görüntülerde, AK Partili A.K.'nin kadın arkadaşı ile birlikte yaptığı tatilde yanındaki genç kadına "Sana özel havuz, kimse yok” dediği de görülüyor.

Video görüntüleriyle ilgili bir açıklama yapan A.K. görüntülerin kendisine ait olduğunu kabul etti ancak araç kullanırken bacaklarının arasına sıkıştırdığı alkol kutusunun kendisine ait olmadığını, alkol yerine gazoz içtiğini ileri sürdü.

İşte o açıklama:

Video 2 buçuk sene öncesine ait. Yalan. İçeriği yalan yani. Görüntüdeki benim, evet. Orada ben gazoz içiyorum, yanımdaki arkadaşım da bira içiyor. Antalya’ya insan niye gider. Tatildeydim. Belediye başkanı olmadığım dönemdeki görüntüyü çıkarıyorlar. O dönem partide görevliydim, ilçe yöneticisiydim.

Yanımdaki kişinin ismini veremem o benim bir arkadaşım. Oteldeki görüntülerde de zaten ben yokum. Orada bir bayan oynuyor sadece. Otelde herhangi bir şekilde kimse için havuz kapattırmadım. Otel görüntülerinin benimle bir alakası yok.

 

YeniÇağ