AK Partili isimden skandal çıkış: ''CHP iktidar olursa Andımız geri gelir''

Güncelleme:

AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Şerif Aydın, CHP'nin iktidar olması halinde Andımız'ın tekrar okunacağını ileri sürerek bundan duyduğu endişesini dile getirdi.

AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Şerif Aydın, Yerel ve Ulusal Basının temsilcileriyle "Aylık Olağan Basın Buluşması"nda bir araya geldi. 

Aydın, konuşma sırasında 6'lı masaya tepkisini dile getirmesinden sonra, CHP'nin iktidar olması halinde Andımız'ın tekrar okunacağını ileri sürerek bundan duyduğu endişesini anlattı.

AK Parti'nin her fırsatta 6'lı masada yer aldığını iddia ettiği HDP'nin, muhalefet partileri tarafından muhatap alınmadığını ifade eden Aydın "6'lı masa HDP'yle aynı masaya oturmaya tenezzül etmiyor. Kürtler bunu mu hak ediyor, bu mu Kürtleri temsil etmek" dedi.

Aydın ayrıca, "CHP iktidara geldiği zaman bırakmaz, bir kürt kürt'üm diyebilsin, şarkımız dinlenebilsin. Onların kürtlere olan düşünceleri değişmedi. chp geldiği zaman, bizim yapacağımız ilk şey; Tekrardan okullarımızda sabahları koyun gibi dizilmek olacak. Öncelikle şunu yapmak gerekiyordu, 'Vallahi billahi ben Türk'üm demek gerekiyor, yoksa okula almazlardı, vallahi biz bunları yaşadık" ifadelerini kullandı.

OdaTV.com