AK Partili Yavuz koronavirüse yakalandı

AK Partili Yavuz koronavirüse yakalandı
Güncelleme:

Yerel seçimde ''Hiçbir şey olmamış ise kesinlikle bir şey oldu'' sözleriyle hafızalara kazınan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, sosyal medya hesabından koronavirüse yakalandığını açıkladı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla koronavirüse yakalandığını açıkladı. Yavuz, paylaşımında, “Vücut kırgınlığı ve yüksek ateş şikayetiyle TBMM Hastanesi’ne başvurdum. Burada yapılan Covid-19 testim pozitif çıkmıştır. Hekimlerimizin tavsiyeleri doğrultusunda tedavi sürecimi evde geçiriyorum. Dualarınızı bekliyor, maske, mesafe, hijyen vb. kurallara uymanızı istirham ediyorum” dedi.

"BİR ŞEYLER OLDU" SÖZÜ OLAY OLMUŞTU 
31 Mart İstanbul seçimlerinin iptali sonrası 6 Mayıs tarihinde kameraların karşısına geçen AK Partili Yavuz, “Hiçbir şey olmamış ise, biz diyoruz ki kesinlikle bir şeyler oldu. Sizin kusurunuz yok muydu? Kabul edelim, bizim de, sayın cumhurbaşkanımız da açıkladılar. Bir parça kusurumuz olabilir, bence de bir parça kusurumuz vardı” demişti.

 

DHA