Darbecilerin kaçırdığı Fahri Kasırga o anları anlattı

Darbecilerin kaçırdığı Fahri Kasırga o anları anlattı

Darbecilerin alıkoyduğu Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri Fafri Kasırga, o geceyi anlattı.

15 Temmuz gecesi, darbecilerce alıkonulan Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri Fahri Kasırga, o geceyi sosyal medya sitesi Facebook'ta takipçileriyle paylaştı. Kasırga, görevinin başında olduğunu dün olduğu gibi bugün de her türlü darbelere, devlet içindeki paralel yapılanmalara ve antidemokratik oluşumlara dur demeye devam edeceğini söyledi.

Fahri Kasırga, 15 Temmuz gecesi yaşanan hain kalkışma sonrası dün itibariyle görevine başladı. Kasırga, o gece yaşananları Facebook'ta takipçileriyle paylaştı. İşte Kasırga'nın o sözleri:

"Bugün aranızdayım, görevimin başındayım dün olduğu gibi her türlü darbelere, devlet içindeki paralel yapılanmalara ve antidemokratik oluşumlara dur demeye devam edeceğim" dedi. Facebook'ta açıklamalarda bulunan Kasırga, şunları kaydetti:

"Malumunuz üzere ülkemize 15 temmuz 2016 gecesi TSK içine yuvalanmış paralel hain terör örgütü mensuplarınca Millet İradesine karşı alçakça bir darbe girişiminde bunulmuştur.

Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN dik ve dirayetli durarak milletimizi cesaretlendirmiş; yaptıkları açıklamalar ile vatandaşlarımızın şehirlerin sokaklarına, meydanlara inmesini sağlayarak bu insanlık dışı terör kalkışması püskürtülmüştür.

Şerefli Türk Ordumuzun içerisinde yuvalanmış bir avuç çapulcunun bu kahpece darbe girişimini dur demek için ikametgahımdan çıkıp işimin başına geçmek isterken canımızı malımızı korumakla görevli asker kıyafeti giymiş terörisler tarafından uzun süre direnmeme rağmen gözaltına alınarak alıkonuldum.

Bu gün aranızdayım, görevimin başındayım dün olduğu gibi her türlü darbelere, devlet içindeki paralel yapılanmalara ve antidemokratik oluşumlara dur demeye devam edeceğim.

Liderimiz ve Cumhurbaşkanımızın önderliğinde, demokrasi yolunda, insan gibi onurlu yaşama uğruna mensubu olmakla her zaman gurur duyduğum büyük Türk Milleti ile birlikte geleceğe güvenle umutla bakmaya devam edeceğim.

Vakit demokrasiye sahip çıkma vaktidir. Vakit insanca yaşama vaktidir. Vakit gelecekte çocuklarımıza daha güzel bir ülke daha güzel bir hayat bırakma vaktidir.

Demokrasi, insan hakları, davam ve inandığım değerler uğruna mücadelem esnasında alıkonulmam ardında beni arayan, bizzat gelip ziyaret eden geçmiş olsun dileklerini ileten başta Cumhurbaşkanım olmak üzere dostlarıma, sevenlerime ve aileme şükranlarımı sunuyorum."