Davutoğlu ekibinden açıklama: ''En fazla oyu AK Parti'den alıyoruz''

Davutoğlu ekibinden açıklama: ''En fazla oyu AK Parti'den alıyoruz''
Güncelleme:

AK Parti’den istifa eden ve yeni parti kurmak için çalışmalarını sürdüren eski başbakan Ahmet Davutoğlu’na yakın kaynaklar, “Biz en çok AK Parti’den daha sonra HDP’den daha sonra MHP’den oy alıyoruz. Bu üç yerden çok oy alıyoruz” dedi.

Tarafsız Haber Ajansı'ndan Mehtap Gökdemir'in haberine göre Davutoğlu’na yakın yetkili anket sonuçlarına ilişkin, “Bizim masamızda bizim dışımızda anket firmalarının yaptırdığı anketler var. Yüzde 8’in üzerinde oy gözüküyoruz. Yüzde 8.3 gözüküyoruz. Ama bizim aldığımız bir duyum Külliye’nin yaptırdığı anketlerde bize yüzde 5.5-6.5 gibi oy vermişler" dedi.

"Bizim hedefimiz yüzde 50 artı 1’i tek başımıza nasıl alırız, bütün hedefimiz bu" diyen yetkili, "Biz en çok AK Parti’den daha sonra HDP’den daha sonra MHP’den oy alıyoruz. Buradan çok oy alıyoruz, bu üç yerden çok ciddi bir şekilde bize karşı teveccüh var” ifadelerini kullandı.

PİAR son anket sonuçlarını açıkladı; dikkat çeken Erdoğan ayrıntısıPİAR son anket sonuçlarını açıkladı; dikkat çeken Erdoğan ayrıntısı

Son anketten Erdoğan'a kötü haber: 2023 tehlikesi!Son anketten Erdoğan'a kötü haber: 2023 tehlikesi!

İlk anket ortaya çıktı ! Babacan mı, Davutoğlu mu ?İlk anket ortaya çıktı ! Babacan mı, Davutoğlu mu ?

KONDA'nın son anketinden korkutan sonuçKONDA'nın son anketinden korkutan sonuç

Anket şirketleri Davutoğlu ile Babacan'ın yeni partileri için ne diyor?Anket şirketleri Davutoğlu ile Babacan'ın yeni partileri için ne diyor?