Dilipak: ''AK Parti artık tatmin etmiyor''

Dilipak: ''AK Parti artık tatmin etmiyor''
Güncelleme:

AK Parti'ye olan yakınlığıyla bilinen Yeni Akit gazetesinin yazarı Abdurrahman Dilipak, AK Parti’nin artık toplumu tatmin etmediğini belirtti.

Gerici Yeni Akit gazetesi yazarı Abdurrahman Dilipak, bugünkü “Kim, neden, nereden ve ne zaman” başlıklı yazısında, AK Parti içerisindeki durumdan bahsederek, Erdoğan’ın gözünü boyamak için cami, dernek, vakıf ve İmam Hatipler üzerinden iş peşinde olanlar olduğunu belirtti.

Abdurrahman Dilipak’ın AK Parti’nin artık toplumu tatmin etmediğini de belirttiği yazısının bir bölümü şöyle:”AK Parti artık bir karar vermeli. Ne yapacak, yola kimlerle devam edecek. Dışarıdan bakınca bir dağınıklık gözüküyor. Her şey genel başkana göre şekilleniyor gibi bir hava veriliyor ama, yukarıda doğru bilgi gittiğinden emin değilim. Birçok sorunun cevabı yok, ya da cevaplar tatmin edici değil.

Birtakım işlerde Reisin gözünü boyama gayreti ile cami, dernek, vakıf, İmam Hatip diye bir yerler üzerinden iş peşindeler. Partideki değişimin yönü, hızı ve kapsamı toplumu tatmin etmiyor. Giderek azalan bir beklenti söz konusu.

FETÖ ile ilgili yaygın bir kanaat var: Aşağıdaki gidiyor yukarıdaki duruyor. Biri gidiyor gelen ondan iyi değil.. Bazan birini günah keçisi yapıyorlar, bir kurban verip bütün günahı ona yıkıyorlar, ötekiler yoluna devam ediyor. Şunu da görelim artık: Dün süt dişleri ile elinizi geveleyenlerin bugün köpek dişleri çıktı, ısırırlar.

Mama yemiyorlar artık, daha fazlasını istiyorlar. Vermezseniz saldırırlar. Bu kargaları besleyip bugünlere gelmesine izin vermeyecektiniz. Şimdi, eğer bu son fırsatı da iyi kullanamazsanız olacakları önleyemezseniz, gelecek günler, geçen günleri aratır.”

Abdurrahman Dilipak'ın yazısının tamamı için...