''Erdoğan Gül ve Davutoğlu ile görüşebilir''

''Erdoğan Gül ve Davutoğlu ile görüşebilir''
Güncelleme:

AK Parti'ye yakınlığıyla bilinen Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Demirel'in zamanında düştüğü hataya düşmemek için Abdullah Gül ve Ahmet Davutoğlu ile görüşebileceğini yazdı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yakınlığı ile bilinen Hürriyet gazetesi yazarı Abdülkadir Selvi bugünkü yazısında dikkat çeken bir iddiayı gündeme getirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Demirel'in düştüğü hataya düşmek istemediğini belirten Selvi, kulislerde Erdoğan'ın Abdullah Gül ve Ahmet Davutoğlu ile görüşebileceğini öne sürdü.

Süleyman Demirel'in Adalet Partisi Genel Başkanı olduğu dönemde bir grup milletvekilinin AP'den ayrılarak Demokrat Parti'yi kurmasını örnek gösteren Selvi, "Biraz geç kalınsa da Erdoğan, Demirel’in düştüğü hataya düşmemek istiyor. Babacan ve Şimşek’ten sonra sırada sürpriz görüşmeler olduğu söyleniyor. Merak ettim, acaba Erdoğan, Abdullah Gül ve Ahmet Davutoğlu ile de görüşecek mi? Ramazanda o yönde bir duyum gelmişti kulağıma..." iddidasını gündeme taşıdı.

Abdulkadir Selvi'nin yazısının tamamı için...