Gençlik Ve Spor Bakan Yardımcısı Boynukalın Karabük'te

Gençlik Ve Spor Bakan Yardımcısı Boynukalın Karabük'te

Boynukalın, Kardemir Karabükspor Kulübü'nü ziyaretinde takımla antrenmana çıktı

KARABÜK (AA) - Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Abdurrahim Boynukalın, PTT 1. Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Kardemir Karabükspor Kulübü'nü ziyaret ederek, takımın antrenmanına katıldı.

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Karabük'e gelen Boynukalın, Karabük Üniversitesi (KBÜ) Rektörü Prof. Dr. Refik Polat'ı ziyaret etti.

Polat'tan çalışmaları hakkında bilgiler alan Abdurrahim Boynukalın, Hasan Doğan Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokuluna giderek, öğrencilerle bir araya geldi.

Öğrencilerin sorularını yanıtlayan Boynukalın, KBÜ Prof. Dr. Burhanettin Uysal Ayyıldızlı Stadı'nda incelemede de bulundu, Kredi Yurtlar Kurumu Bahattin Gazi Yurdu'nda ise öğrencilerle sohbet etti.

- Kardemir Karabükspor'la antrenmana çıktı

Daha sonra Kardemir Karabükspor Kulübü'nü ziyaret eden Abdurrahim Boynukalın, kulüp yöneticileriyle bir süre görüşmesinin ardından takımın Çamlık Spor Tesisleri'ndeki antrenmanını izledi.

Boynukalın, teknik direktör Yücel ildiz'in ısrarları üzerine takımın formasını giyerek, futbolcularla hatıra fotoğraf çektirdi. Bu sırada İldiz, futbolculara Boynukalın'ı "Takımın yeni futbolcusu." diye espri yaparak tanıttı.

Teknik ekip eşliğinde bir süre ısınan Abdurrahim Boynukalın, kaleye şut çekerek takıma başarılar diledi.

Safranbolu ilçesine de geçen Bakan Yardımcısı Boynukalın, beraberindeki Karabük Valisi Orhan Alimoğlu, Emniyet Müdürü Serhat Tezsever ve AK Parti Karabük İl Başkanı Timurçin Saylar'la, Belediye Başkanı Necdet Aksoy'u ziyaret etti.

Abdurrahim Boynukalın, Cinci Hanı'nda gençlerle sohbet toplantısına da katıldı.