Hakan Şükür'e suç duyurusu !

Hakan Şükür'e suç duyurusu !

İşadamı Bekir Savram, kendisine hakaret ettiğini iddia eden Hakan Şükür için savcılığa başvurdu.

İş adamı Bekir Savram, bağımsız milletvekili Hakan Şükür'ün Twitter üzerinden kendisine hakaret ettiği iddiasıyla savcılığa başvurdu.

Şükür’ün sosyal paylaşım sitesi üzerinden mesaj yolu ile de kendisine hakarette bulunduğunu savunarak, söz konusu iletilerin çıktısı ile savcılığa başvurdu.

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı'na başvuran Savram, dilekçesinde, Hakan Şükür’ün kendisine hitaben, ''Reza devlet mi öne yatanlara, sıfırlayanlara, hırsızlara yapıldı. Ne zamandan beri mali şubede darbe oluyor. siyaset nire hırsızlık nire, böyle mi siyasetçi olunuyor arsız'' diyerek hem kendisine hem de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile oğlu Bilal Erdoğan’a hakarette bulunulduğuna dikkat çekti.

Savram, hakaret ve iftira içerikli mesajlar gönderen Şükür'ün TCK 125'inci maddesi üzerinden cezalandırılmasını talep etti.

''KİŞİLİK VE ONURUMA SALDIRDI''

Savram dilekçesinde, ''Grup Paralli'', ''Babagonya'' ve ''Tapegonya Bölüm 4'' isimli videoları gönderen Şükür'ün kişilik haklarına saldırıldığını beyan etti. Savram, ''Ar namus demektir. Arsız ise namussuz demektir. Şüpheli bağımsız milletvekili Hakan Şükür şeref ve saygınlığımı rencide ederek hakaret ederek kişilik ve onuruma saldırmıştır'' açıklamasında bulundu.