HDP reklam filmi Selahattin Demirtaş ailesini şaşırttı

HDP reklam filmi Selahattin Demirtaş ailesini şaşırttı
Güncelleme:

HDP'nin yayınladığı son reklam filminde HDP Eş Başkanı Selahattin Demirtaş'ın temsili olarak rol almasına Demirtaş'ın eşi Başak ile kızları Delal ve Dılda Demirtaş'ı çok şaşırttı.

HDP Referandum çalışması için, Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü soruşturma kapsamında 4 kasım 2016 tarihinden beri Edirne F Tipi cezaevinde bulunan Eş Genel Başkanı Selehattin Demirtaş'lı temsili bir 'Hayır filmi çekti.

Temsili Demirtaşlı 'Hayır' filmi, Demirtaş'ın eşi Başak ile kızları Delal ve Dılda Demirtaş'ı çok şaşırttı.

Başak Demirtaş, klibi televizyonlarda yayınlanmadan önce kızları ile izlediğini ve temsili olarak cezaevinde bulunan eşini oynayan oyuncunun elindeki yüzük ve saate çok şaşırdıklarını söyledi.

Televizyonlarda yayınlanmaya başlayan ve cezaevinde bulunan Eş Genel Başkan Selahattin Demirtaş'ın canlandırıldığı filmde bir çocuk, "Selo Selo sazını unutma, sözünü unutma, vicdanını da sazını da hiç bırakma" diyor. Bunun üzerine bir minibüse binmek üzere olan Demirtaş dönüp çocuğa sarılıyor.

Demirtaş'ın eşi Başak Demirtaş, filmi televizyonlarda yayınlanmadan önce kızları Delal ve Dılda ile birlikte izlediklerini belirterek şöyle konuştu:

"Filmi izleyince çok şaşırdık. Çünkü, eşimin kullandığı yüzük ve saat filmde kullanılan yüzük ve saat ile aynıydı. Kızlar adeta şok oldu ve 'Babamızın yüzük ve saati' dediler. Başarılı bir temsil ve canlandırma olmuş."

Seçiniz...