Murat Hazinedar'ın eşinden o iddiaya yalanlama

Murat Hazinedar'ın eşinden o iddiaya yalanlama
Güncelleme:

Beşiktaş'ın eski Belediye Başkanı Murat Hazinedar'ın eşi Özlem Hazinedar "Eşi için Kılıçdaroğlu'nu tehdit etti" iddialarını yalanladı.

Sözcü gazetesinden Rahmi Turan'a konuşan Özlem Hazinedar hakkında kulislerde konuşulan "tehdit" iddialarına yanıt verdi.

Bazı CHP'lilerin kendisi hakkında asılsız iddiaları gündeme getirdiğini belirten Hazinedar,

"Hakkımızda cadı kazanı kaynatılıyor. Güya ben CHP Genel Başkanı Sayın Kılıçdaroğlu'nu telefonla aramışım, ulaşamayınca SMS'le tehdit etmişim… Bunlar deli saçması iddialar. Bu tezvirata cevap hakkımı kullanmak için yargıya başvurdum, ne yazık ki, yargımızın durumu da çok üzücü… Tekzip isteğim sudan sebeplerle reddedilip, yasal bir hakkım gasp edildi. Ben, bir belediye başkanının eşi olarak CHP Genel Başkanı'na direkt telefon etmenin, bununla yetinmeyip mesaj yollamanın hakkım ve haddim olmadığını bilecek ahlâka ve bilince sahibim. İddianın hiçbir dayanağı yok. Bu iddialara asla itibar edilmemesini sizden de, kamuoyundan da rica ediyoruz.”

dedi.

Yargı kanuni tekzip taleplerini kabul etmediği için üzüldüğünü vurgulayan Murat Hazinedar'ın eşi Özlem Hanım “Anayasal cevap ve düzeltme hakkımı kullanmama müsaade eden gerçek ve düzgün gazetecilere teşekkürü borç bilirim” diyor.

Rahmi Turan'ın yazısının tamamı için...