Seçmenden AK Parti'nin Ankara adayı Altınok'a rest

Seçmenden AK Parti'nin Ankara adayı Altınok'a rest
Güncelleme:

Ankara’da yerel seçim çalışmalarına devam eden AK Parti'nin adayı Turgut Altınok kendisine "emeklilere niye şimdi yapmıyorsunuz? İlla seçim mi olması gerekiyor?" diye soran bir kişiye verdiği yanıtla tepki çekti.

31 Mart yerel seçimlerinde Cumhur İttifakı'nın Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Turgut Altınok, başkentteki esnaf ziyaretlerini sürdürürken hiç beklemediği bir tepkiyle karşılaştı.

Altınok emeklilere yönelik doğal gaz ve et yardımlarının miktarının artacağını, ayrıca ihtiyaç sahibi emeklilere de her ay düzenli 5 bin TL ödeneceği vaadinde bulunmuştu.

Altınok'a emekliler için vaadini hatırlatan bir vatandaş "Emeklilere yardım yapacağız demiştiniz ya, AK Parti durumu biliyor, niye şimdi yapmıyor? İlla seçim mi olması gerekiyor?" diye sordu.

Altınok ise vatandaşın bu sorusuna tepki çeken bir yanıt verdi. Vatandaşı "provokatörlükle" suçlayan Altınok "Büyükşehire hükümetten geliyor, babasının cebinden gelmiyor. Başka iktidar olsa emekliler maaş alamazdı. Provakasyonu bırakalım" dedi.