''Yoksa Erdoğan'ı korona ölümlerinde de kandıran mı var?''

''Yoksa Erdoğan'ı korona ölümlerinde de kandıran mı var?''
Güncelleme:

Gazeteci Murat Yetkin, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın FETÖ soruşturması döneminde yaptığı "Kandırıldık" açıklamalarını hatırlatarak "Şimdi de insanın aklına 'Yoksa Erdoğan’ı kovit ölümleri konusunda da kandıran mı var?' sorusu geliyor dedi.

Gazeteci Murat Yetkin, korona virüsü vakalarındaki artışlara karşın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bundan habersizmiş gibi davrandığını yazdı. 

Yetkin 'Yoksa Erdoğan’ı kovit ölümlerinde de kandıran mı var?' başlıklı yazısında, Erdoğan'ın daha önce Fethullah Gülen tarafından kandırıldığını söylediğini hatırlattı. "Erdoğan’ı kovit konusunda da kandıran olup olmadığı sorusu ölümcül acılıkta bir şaka tabii ki" diyen Yetkin şunları yazdı:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan daha önce “aynı kıbleye dönüyoruz” diye samimiyetine inandığı Fethullah Gülen tarafından kandırıldığını söylemişti. Gerçeği ancak Fethullahçılar darbeye kalkıştıklarında görebilmişti.

 Cumhurbaşkanımızın iyi niyetinin Temmuz 2018’de Hazine ve Maliye Bakanı yaptığı damadı Berat Albayrak’a bağlı Merkez Bankası tarafından da istismar edildiğini de Kasım 2020’de gördük. Meğer kasada para kalmamıştı ama bunu bütün yürütme gücünü elinde tutan Cumhurbaşkanından saklamışlar, onu kandırmışlardı. Şimdi de insanın aklına “Yoksa Erdoğan’ı kovit ölümleri konusunda da kandıran mı var?” sorusu geliyor. Çünkü hastalığa yakalanma da ölümler de artıyor ama Cumhurbaşkanı sanki bundan habersizmiş gibi davranıyor.

Murat Yetkin'in yazısının tamamı için...