"Benzinli Otomatik" Fiat Egea Satışa Sunuldu

"Benzinli Otomatik" Fiat Egea Satışa Sunuldu

İSTANBUL (AA) - Fiat Egea'nın benzinli ve otomatik şanzımanlı versiyonu Türkiye'de satışa sunuldu.Fiat açıklamasına göre, Tofaş'ın Bursa'daki fabrikasında...

İSTANBUL (AA) - Fiat Egea'nın benzinli ve otomatik şanzımanlı versiyonu Türkiye'de satışa sunuldu.

Fiat açıklamasına göre, Tofaş'ın Bursa'daki fabrikasında üretilen Fiat Egea'nın benzinli otomatik versiyonu öncelikli olarak Türkiye'de satışa sunuldu. 110 HP güç ve 152 Nm tork üreten 1.6 litrelik benzinli motor ve 6 ileri tam otomatik şanzımanla donatılmış Fiat Egea Sedan, 192 kilometre son hıza ulaşıyor ve 0'dan 100 kilometreye hızlanmasını 11,2 saniyede tamamlıyor.

Otomobilin, ortalama 6,3 litrelik yakıt tüketimine sahip benzinli otomatik versiyonu, orta donanım seviyesi Urban ve üst donanım seviyesi Lounge paketleriyle müşterilerin beğenisine sunuluyor. Fiat Egea Sedan'ın benzinli otomatik motor seçeneğinin Urban donanım versiyonu 60 bin 900 TL, Lounge donanım versiyonu ise 64 bin 900 TL'lik anahtar teslim fiyatıyla satışa sunuluyor.

Otomobil, tüm versiyonlarıyla kullanıcılarına zengin bir donanım seviyesi ve 5 yıl/100 bin kilometre garantisi sunuyor.

Açıklamaya göre, sadece manuel vitesli şanzımana sahip motor seçenekleriyle 2 ay içerisinde pazarın en çok tercih edilen otomobillerinden biri haline gelen Fiat Egea'nın, otomatik şanzımanın etkisiyle pazar liderliğine ulaşması hedefleniyor.