"Satın Alma, Sahiplen"

"Satın Alma, Sahiplen"

Kadıköy Belediyesinin destek olduğu kampanyayla, satın almak yerine barınaklardan evcil hayvan sahiplendirme amaçlanıyor

İSTANBUL (AA) - Kadıköy Belediyesinin destek olduğu kampanyayla, Pet Shop'lardan hayvan satın almak yerine barınaklardan sahiplendirme amaçlanıyor.

Sokak hayvanları konusunda faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşları ve gönüllü oluşumlarla çeşitli işbirlikleri yapan Kadıköy Belediyesi bu işbirliğine bir yenisini daha ekleyerek, belediye duvarlarını Bana Göz Kulak Ol Duyarlı Yaşam Derneğinin sokak hayvanları için yürüttüğü kampanyaya ayırdı.

Bana Göz Kulak Ol Duyarlı Yaşam Derneğinin farkındalık kampanyasında, Pet Shop'ların en çok satış yaptığı sömestr tatili ve 14 Şubat Sevgililer Günü hedefleniyor. Hayvanların, hediyelik eşya gibi karne ya da sevgililer günü armağanı olmasına engel olmayı amaçlayan kampanyayla, Pet Shop yerine barınaklardan sahiplendirme özendirilecek.

"Satın alma, sahiplen" kampanyasına Kadıköy Belediyesi de destek verirken, 27 sanatçının fotoğraf ve videolarla destek verdiği çalışma belediyenin panolarında yer alacak.