"Yaşlı Bakım" Sertifika Töreni

"Yaşlı Bakım" Sertifika Töreni

İSTANBUL (AA) - Darülaceze Başkanlığı ve Darülaceze Vakfı Gümüşkuşak Sağlık Eğitim ve Sosyal Hizmetler tarafından organize edilen "Yaşlı Bakım"...

İSTANBUL (AA) - Darülaceze Başkanlığı ve Darülaceze Vakfı Gümüşkuşak Sağlık Eğitim ve Sosyal Hizmetler tarafından organize edilen "Yaşlı Bakım" sertifika programı sona erdi.

Darülaceze Başkanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, "Yaşlı Bakım" programında başarılı olanlara sertifikaları düzenlenen törenle dağıtıldı.

Törende bir konuşma yapan Darülaceze Başkanı Hamza Cebeci, en büyük sıkıntılardan birinin yeterli derecede kaliteli ve vasıflı insanın bulunmaması olduğunu söyledi.

Vasıflı insan eksikliği probleminin sadece Türkiye'de olmadığını ifade eden Cebeci, şöyle konuştu:

"Gidip gördüğümüz gelişmiş Avrupa ülkelerinde de aynı sorunları dinliyoruz. İnşallah, bu şikayetlerin aza indirilmesi için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Dünyanın her yerinde kaliteli ve vasıflı insana ihtiyaç olduğunu unutmayalım. Personelimizin kendilerini yetiştirmeleri hususunda her zaman yanlarında olacağım. Bu sertifika programında bize destek veren Darülaceze Vakfı Başkanı Dr. Recep Fatih Saraçoğlu ve ekibine teşekkür ediyorum."

Açıklamada, Darülaceze Vakfı Başkanı Fatih Saraçoğlu'nun şu sözlerine yer verildi:

"Darülaceze Vakfı Darülaceze'ye hizmet etmek maksadıyla yola çıkan bir ekip. Olabildiğince imkanlarımızca kamunun yetmediği, yetse bile bürokratik nedenlerle aksayan bir takım konularda müessesemize, başkanlığımıza hizmet etmek istiyoruz. İmkanlarını bize tahsis ettiği için başkanımız Hamza Cebeci'ye ve desteklerinden dolayı İstanbul Kalkınma Ajansı'na çok teşekkür ediyorum."

Törende, personellerin sertifikalarını Cebeci ile Saraçoğlu birlikte takdim etti.

Etiketler Darülaceze