Ruslara kızdı, klibini yaktı !

Ruslara kızdı, klibini yaktı !

Fethiye'de bir türkücü, Rusya ile Türkiye arasında son dönemde yaşanan krizi fırsata çevirecek bir adım attı.

’Senin ne mal olduğunu bir ben bilirim’ adlı türküsüne çektiği klipte Rus bir mankene rol veren türkücü, Rusya’nın Türkiye’ye yönelik yaptırım kararlarının ardından kameralar önünde klibini yaktı.

Türkücü Aydın Aydın (48), bu yıl çıkardığı ’Pıt-Pet’ adlı son albümünde yer alan, ’Senin ne mal olduğunu bir ben bilirim’ türküsüne Fethiye Ölüdeniz’de klip çekti. Geçen 14 Kasım’da çekimlerine başlanan ve 2 günde tamamlanan klipte, Aydın Aydın ve Fethiyeli manken 21 yaşındaki Esra Kapıcı ile birlikte Rus uyruklu ’Elena’ adlı bir manken rol aldı.

1-20151202152441.jpg

Aydın, klibinin tanıtımını yapıp piyasaya sürmeye hazırlanırken, geçen 24 Kasım’da Türk hava sahasını ihlal eden Rus savaş uçağı Türk F16’ları tarafından düşürüldü. Olayın ardından vatandaşlarına ’Türkiye’ye gitmeyin’ çağrısında bulunan Rusya, Türkiye’den yaş sebze ve meyve ithalatını yasaklayan bir dizi karara imza attı.

a-595.jpg

KLİBİNİN KOPYALARINI YAKTI

Türkücü Aydın, Rusya’nın Türkiye’ye uyguladığı yaptırımların ardından Rusya’yı protesto etmeye karar verdi. Çekimler sırasında klibinin tanıtımını Fethiye’de yapacağını açıklayan Aydın, Kordon Boyu’ndaki bir restoranda yeni klibi için tanıtım toplantısı yaptı. Klipte Rus mankenle birlikte rol alan manken Esra Kapıcı ile kamerakarşısına geçen türkücü, klibi basın mensuplarıyla birlikte izledi. Daha sonra klibin yer aldığı CD’leri eline alan Aydın, "Bundan böyle kliplerimde Rus mankenlere yer vermeyeceğim" diyerek klibin kopyalarını varile atıp yaktı.