Şehit Astsubay Ömer Halisdemir'in anısını Saran Group yaşatacak

Şehit Astsubay Ömer Halisdemir'in anısını Saran Group yaşatacak

Saran Group'un açacağı yeni spor salonuna Şehit Astb. Ömer Halisdemir'in adı verilecek.

Saran Group, Kırıkkale’nin Sulakyurt ilçesinde yaptırdığı spor salonuna, hain darbe girişimi sırasında kahramanca şehit olan Astsubay Ömer Halisdemir’in ismini vermeyi kararlaştırdı. Konuyla ilgili Halisdemir ailesiyle de görüşüldü ve gerekli izinler alındı. Spor salonunun açılışı da yine çok özel bir günde, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda gerçekleştirilecek.

Sosyal sorumluluk çalışmalarında eğitim ve spor kültürüne yönelik projelere imza atan Saran Group, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda da çok özel bir spor tesisinin açılışını yapmaya hazırlanıyor.

Saran Group, Türkiye genelindeki 15. spor salonunu Kırıkkale’nin Sulakyurt ilçesinde, Halisdemir ailesinin izinleri doğrultusunda Şehit Ömer Halisdemir Spor Salonu ismiyle açacak.

Ömer Halisdemir’in ailesi, şehitlerinin isminin böyle önemli bir tesiste yaşatılacak olmasının kendilerini çok mutlu edeceğini ifade ettiler.

Bölgedeki ilk spor salonu

Bölgedeki ilk çok amaçlı spor salonu olacak Şehit Ömer Halisdemir Spor Salonu; bölgedeki  gençleri, çocukları basketbol, voleybol ve hentbolla gibi salon sporlarıyla buluşturacak. Spor salonu, yapılacak açılış töreninin ardından Milli Eğitim Bakanlığı’na devredilecek.

Binlerce gencin spor yapması sağlanıyor

Saran Group, bugüne kadar başta Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu bölgeleri olmak üzere 14 spor salonunu Doğubayazıt, Ağrı, Ardahan, Hakkâri, Kırıkkale, Van,  Kahramanmaraş ve Soma gibi illerde açmıştı.

İç ve dış cepheleri sarı-lacivert renklerde tasarlanan spor salonlarında halen binlerce çocuk spor yapıyor, spor kültürüyle tanışıyor.