Serap Paköz'ün Gerçeğin Peşinde programında mide bulandıran tecavüz iddiası

Serap Paköz'ün Gerçeğin Peşinde programında mide bulandıran tecavüz iddiası
Güncelleme:

Star TV'de Serap Paköz tarafından hazırlanan Gerçeğin Peşinde programında konu edilen olayda kadının evliyken kaçtığı adamın arkadaşı tarafından tecavüze uğradığı ortaya çıktı.

Star TV'de Serap Paköz'ün sunduğu programda eşine az rastlanır skandallar dizisi yaşandı. Herkesin ağzını açık bırakan olayda; Selda B. televizyonda görüp uğruna eşini ve iki çocuğunu terk ettiği Coşkun Y.'in arkadaşının tecavüzüne uğradı. 9 yaşındaki kızının da istismarcısından olduğunu öğrenen Selda B., kaçtığı Coşkun Y.'in bir de ihanetiyle sarsıldı.

Son dönemlerde gündüz kuşağı programlarında yaşanan skandallara bir yenisi daha eklendi.
Star TV'de yayınlanan Serap Paköz'ün sunduğu "Gerçeğin Peşinde" programında, 3 erkek ile 2 kadın arasında geçen çarpık ilişki ağı izleyenleri hayrete düşürdü.

Ankara'da yaşayan Selda B., 12 yıl önce eşi Musa ve iki çocuğunu terk etti.

Selda B., televizyondan görüp numarasına ulaştığı Coşkun Y.'e kaçtı.

Selda B., Coşkun Y.'in evinde yaşadığı dönemde, Coşkun Y.'in arkadaşı Erkan K. tarafından istismara uğradığını söyledi.

Durumu Coşkun Y.'e anlatamadığını belirten Selda B., olayı gözyaşları içinde anlattı.

Erkan K. ise istismar iddiaları üzerine, "Nefsime hakim olamadım bir sefer gittik, kendi isteği ve arzusu ile belli bir süre konuştuk." ifadelerini kullandı.

Bu sırada Selda B.'in 9 yaşındaki kızı Nisanur'un biyolojik babasının kim olduğunu öğrenmek için DNA testi yapıldı.

Coşkun Y.'den olduğu sanılan çocuğun babası Erkan K. çıktı.

Selda B.'in yıllarca kendisinden boşanmayan eşi Musa da yaşanan gelişmeler karşısında neye uğradığını şaşırarak "Beni bir an önce buradan gönderin, yüzlerini görmek istemiyorum. Ne halleri varsa görsünler." dedi.

Coşkun Y. ile Selda B. olaylardan sonra programdan ayrıldı. Fakat Selda B., birkaç gün sonra geri döndü. Selda B., yasak aşkı Coşkun Y.'in kendisini terk ettiğini, başkasıyla evleneceğini söyledi.

Programa bağlanan Coşkun Y., programda kendisini görüp arayan bir kadınla evlenme kararı aldığını söyledi.

Serap Paköz, yayında Coşkun Y. ile iletişime geçti. Coşkun Y., 10 gün sonra evleneceğini açıklayarak "Selda varken hayatımda kimse yoktu, bir hafta içinde oldu. Televizyondan görüp aradı, tanıştık." ifadelerini kullandı.