Şişli Emniyet Müdürü tek başına çatışmış !

Şişli Emniyet Müdürü tek başına çatışmış !

Şişli İlçe Emniyet Müdürü Ekici'nin, darbeci askerlere karşı yaralı olarak tek başına çatıştığı ortaya çıktı.

Harbiye'deki TRT binasına el koymak isteyen askerlere müdahalede bulunmak için olayyerine giden Şişli İlçe Emniyet Müdürü Ekici'nin, açılan ateş sonucu iki gözünden ve sağ omzundan yaralandığı ortaya çıktı.

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında askere karşı koyan Şişli İlçeEmniyet Müdürü Melih Ekici'nin, açılan ateş sonucu iki gözünden ve sağ omzundan yaralandığı ortaya çıktı.

1-20160720202137.jpg

Alınan bilgiye göre, Fetullahçı Terör Örgütü'nün 15 Temmuz'da gerçekleştirdiği darbe girişiminde Harbiye'deki TRT binasına el koymak isteyen askerlere müdahale etmek için olay yerine giden Emniyet Müdürü Ekici'ye TRT binası ve Harbiye Ordu Evi'nden çift yönlü ateş açıldı.

Makam arabasından inen ve yol kenarına mevzilenen Ekici'nin, askerlerin açtığı yoğun ateş sırasında mermilerin çarptığı metal çiçek korumalarından kopan parçaların iki gözüne ve sağ omzuna isabet ettiği öğrenildi.

Yaralı vaziyette darbecilerle çatışmaya devam eden Melih Ekici'nin aracına ise 150 merminin isabet ettiği belirlendi.

Etiler'deki özel bir göz hastanesinde ameliyat olan Ekici'nin sağlık durumunun iyi olduğu, görevine döndüğü ve ilerleyen günlerde omuzunda bulunan iki şarapnel parçası için de ayrı bir ameliyat olacağı kaydedildi.

2-20160720202138.jpg