Soylu'nun danışmanı, AK Parti'yi Erdoğan'a şikayet etti

Soylu'nun danışmanı, AK Parti'yi Erdoğan'a şikayet etti
Güncelleme:

İçişleri Bakan Süleyman Soylu'nun danışmanı Fevzi Sevgili, AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a seslendiği paylaşımında AK Parti teşkılatları için "üzüntüsünü" dile getirdi.

TİP Hatay Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Barış Atay ile İçişleri Bakanı Süleyman Soylu arasında, 18 yaşındaki İpek Er’e “nitelikli cinsel saldırı” suçlaması ile tutuklanan ve sonrasında tahliye edilen Musa Orhan ile ilgili tartışma sonrası AK Parti içerisinde dikkat çeken bir tepki geldi.

Bakan Süleyman Soylu'ya en yakın isimlerden olan, İçişleri Bakanlığı'nda bir dönem müşavirlik görevinde de bulunan, Bakan danışmanı Fevzi Sevgili oldu, Erdoğan'a sosyal medyadan seslendi.

Odatv'nin haberine göre, Siirt'te "Ömeriler" olarak tanınan “şeyh ailesi”nin mensubu olan Fevzi Sevgili, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Soylu’nun yalnız bırakıldığını ileri sürdü.

"TEK BİR TWİT GÖRMEDİM"

Fevzi Sevgili, direkt AK Parti'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a seslendiği paylaşımında, AK Parti teşkilatlarını şikayet etti.

Sevgili, şunları kaydetti:

“Sayın Cumhurbaşkanıma Arzımdır:

Dün geceden beri bütün terör örgütleri ve destekleyicileri bilinçli ve organize bir şekilde İçişleri Bakanımız Sn Süleyman Soylu’ya saldırıyor, hakaret ediyorlar...

Milletimiz bunlara elbette ki gerekli cevabı veriyor ve de vermeye devam edecektir.