THY ve Pegasus'tan ''kar'' iptali! Tam 273 sefer iptal edildi

THY ve Pegasus'tan ''kar'' iptali! Tam 273 sefer iptal edildi
Güncelleme:

Türk Hava Yolları, İstanbul'da etkili olması beklenen kar yağışı nedeniyle 10 Mart'ta İstanbul Havalimanı ve Sabiha Gökçen Havalimanı'nda bazı seferlerini iptal etti. Pegasus Havayolları ise 68 seferini iptal ettiğini duyurdu.

Türk Hava Yolları, İstanbul'da etkili olması beklenen kar yağışı nedeniyle 10 Mart'ta İstanbul Havalimanı ve Sabiha Gökçen Havalimanı'nda bazı seferlerini iptal etti.

 THY'nin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"10 Mart tarihinde beklenen hava muhalefeti nedeniyle İstanbul ve Sabiha Gökçen havalimanları kalkışlı, varışlı bazı seferlerimiz iptal edilmiştir. Seferi iptal olan yolcularımız, uçuş saatine kadar web sitemiz, mobil uygulamamız ve çağrı merkezimiz üzerinden değişiklik veya iade işlemlerini tamamlayabilirler" 

Yapılan açıklamada İstanbul Havalimanı'ndan 10 Mart'taki 185 seferini, AnadoluJet de Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan 20 iç hat seferini olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi.

PEGASUS HAVAYOLLARI’NDAN ’SEFER İPTALİ’ AÇIKLAMASI
Pegasus Havayolları da İstanbul’daki olumsuz hava koşulları nedeniyle Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan yapılacak 68 seferi iptal ettiğini duyurdu.

Pegausus Havayolları, İstanbul’daki beklenen olumsuz hava koşulları nedeniyle yurtiçi ve yurtdışına yapılacak toplam 68 seferin iptal edildiğini duyurdu. Pegasus Havayolları’ndan yapılan duyuruda “Sabiha Gökçen Havalimanı Meteorolojik Acil Durum Komitesi kararıyla, beklenen olumsuz hava koşulları nedeniyle aşağıdaki uçuşlarımız iptal edilmiştir. Ücretsiz bilet değişikliği veya iptali yapmak isterseniz; https://www.flypgs.com/bilet-islemleri ve mobil uygulamamız aracılığıyla ya da çağrı merkezimiz üzerinden ücretsiz olarak yapabilirsiniz” denildi.

İŞTE HARİTALARLA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU TAHMİNLERİ:

haritalı hava durumu tahmini

haritalı hava durumu tahmini

haritalı hava durumu tahmini

haritalı hava durumu tahmini

haritalı hava durumu tahmini