Uludağ'da korona partisinin faturası ağır oldu!

Güncelleme:

Uludağ'da koronavirüs tedbirlerini hiç sayarak parti düzenleyen otele 10 gün kapatma cezası verildi. Ayrıca 10 kişiye de 76 bin 388 lira ceza uygulandı.

Kış turizminin önemli merkezlerinden Uludağ'da, geçtiğimiz hafta sonu otellerdeki doluluk oranı yüzde 100'e yaklaştı. Hava sıcaklığının eksi 1 derece olarak ölçüldüğü bölgede konaklayan yerli ve yabancı konuklar, sokağa çıkma kısıtlamasından muaf tutuldu.

TEDBİRLERİ HİÇE SAYIP EĞLENDİLER
Farklı otellerde düzenlenen eğlencelerde, koronavirüs kısıtlama kuralları arasında yer alan maske ile sosyal mesafeye aldırılmadığı dikkat çekti. Pek çok noktada müzik eşliğinde kalabalık grupların geç saatlere kadar eğlendiği gözlendi.

Uludağ'da tatil yapanların eğlence ve kayak pistlerindeki görüntülerinin yayınlanması üzerine sosyal medya kullanıcıları koronavirüs kısıtlama kararlarına eşit olarak uyulması gerektiğini savunarak bu görüntülere tepki gösterdi.

10 GÜN KAPATMA VE PARA CEZASI

Tepkilerin ardından tedbirlere uymayan otel için 10 gün kapatma kararı verildi. 10 kişiye de 76 bin 388 lira para cezası uygulandı.