Vatandaş bayram tatilini 10 güne çıkarmanın formülünü buldu

Vatandaş bayram tatilini 10 güne çıkarmanın formülünü buldu
Güncelleme:

Turizmcilerin, Kurban Bayramı tatilinin uzatılmasına yönelik talepleri devam ederken, vatandaş yıllık iznini de ekleyerek tatili 10 güne çıkardı.

Turizmciler, 30 Ağustos ile birleşen Kurban Bayramı tatilinin, pazartesi ve salı günlerinin de dahil edilerek 10 güne uzamasını talep ederken, okul öncesi yılın son tatilini fırsat gören vatandaşlar bayram tatilini 10 güne çıkardı. 30 Ağustos öncesine gelen pazartesi ve salıyı da yıllık izinle bağlayan tatilciler, 25 Ağustos-4 Eylül tarihleri arasına otel rezervasyonu yaptırdı. Bu tarihler arasında otellerin yüzde 80'inin dolduğunu aktaran turizmciler, resmi tatilin açıklanmasıyla birlikte izin almakta zorlanan vatandaşların da tatil yapabileceğine dikkat çekiyor.

31 AĞUSTOS TAM GÜN TATİL Mİ ?

30 Ağustos Çarşamba günü, Zafer Bayramı nedeniyle resmi tatilken, Kurban Bayramı 1 Eylül Cuma başlıyor. Kurban Bayramı arifesi olan 31 Ağustos Perşembe ise yarım gün tatil. Hükümete yakın kaynaklardan edinilen bilgiye göre, 31 Ağustos'un tam gün tatil edilmesi gündemde. Turizmciler, 28 ve 29 Ağustos günlerinin tatil ilan edilmesini istiyor. Bunun gerçekleşmesi halinde tatil 10 güne çıkmış olacak.

Etiketler tatil bayram tatili