Tekirdağ'da Bir "Can" Daha Yuvasına Kavuştu

Tekirdağ'da Bir "Can" Daha Yuvasına Kavuştu

Süleymanpaşa Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi’nde misafir edilen kedi ve köpekler, yeni yuvalarına kavuşmayı bekliyor- Bakımevinden kedi alarak yuva sahibi yapan Erdoğan: "Hayvan sahiplenmek çok güzel bir şey. Sokaktan bir can kurtarıyorsunuz"

TEKİRDAĞ (AA) - Süleymanpaşa Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi’nde misafir edilen kedi ve köpekler, yeni yuvalarına kavuşmayı bekliyor.

Süleymanpaşa Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, belediyenin Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi’nde misafir edilen kedi ve köpekler duyarlı Süleymanpaşalılar sayesinde sıcak bir yuva sahibi olmaya devam ediyor.

Bir çok türde kedi ve köpeğin geçici olarak misafir edildiği bakımevinden kedi sahiplendiği için mutlu olduğunu dile getiren Nihan Yeliz Erdoğan, "Hayvan sahiplenmek çok güzel bir şey. Sokaktan bir can kurtarıyorsunuz." dedi.

İnsanların bu konuda daha duyarlı olması gerektiğini belirten Erdoğan, "Hayvan arkadaştır. Onunla hayatı paylaşırsınız. Ben herkese tavsiye ediyorum. Hayvan bakan insan vicdanlı insandır ve vicdanı olan insandan zarar gelmez." diye konuştu.