2. Sayfa'dan olay ihanet iddiası! ''Gizli çapkın'' Ali Atay mı?

2. Sayfa'dan olay ihanet iddiası! ''Gizli çapkın'' Ali Atay mı?
Güncelleme:

2. Sayfa programının ihanet iddiası magazin gündemini sarstı. Ünlü bir ismin, karısını aldattığı öne sürüldü. İhanet iddiasının ardından Hazal Kaya ile Ali Atay'ın Twitter'da gündem olması dikkat çekti.

Yıllardır ekranlarda magazin programı sunan 2. Sayfa'nın sunucuları Gülşen Yüksel Salt ve Müge Dağıstanlı Erdoğan, Instagram hesabından yakınlarda evlilik yıldönümünü kutlayacak olan bir çiftin ihanet yüzünden sarsıldığını ileri sürdü. Sunucuların isim vermeden bahsettiği kişinin Ali Atay olduğu iddiası Twitter'da kısa sürede gündem oldu.

"ZAVALLI KIZ KOCASININ GİZLİ ÇAPKIN OLDUĞUNU NEREDEN BİLSİN"
2. Sayfa'nın paylaşımında "Bir de örnek çift diyorduk! Bir de bu aralar yıl dönümlerini kutlayacaklar... Zavallı kız kocasının gizli çapkın olduğunu nereden bilsin. Gizlide olan gizli kalmıyor maalesef. Detaylar canlı yayında" denildi. Konuyu canlı yayında konuşacaklarını söyleyen ünlü sunucular, programda bu konuya yer vermedi.

2. Sayfa'dan olay ihanet iddiası! ''Gizli çapkın'' Ali Atay mı? - Resim : 1

ALİ ATAY TWITTER'DA TREND OLDU
Atay kısa sürede Twitter'da trend olurken birçok sosyal medya kullanıcısı "Çıkan bu haberlere kesinlikle inanmıyorum" yorumunu yaptı.

ALİ ATAY VE HAZAL KAYA'DAN AŞK DOLU PAYLAŞIM
Haklarındaki ihanet iddiasına bir açıklama yapmayan Hazal Kaya ve Ali Atay çiftinden iddiayı yalanlayacak bir paylaşım geldi. Twitter hesabından Kaya'nın rol aldığı Pera Palas'ta Gece Yarısı dizisinin fragmanını paylaşan Atay, "Helal olsun sevgilime be! Gurur duyuyorum" dedi. Hazal Kaya ise eşinin paylaşımına "Sevgilim" yazarak cevap verdi.

2. Sayfa'dan olay ihanet iddiası! ''Gizli çapkın'' Ali Atay mı? - Resim : 2