Acun'dan Semih'in sevgilisine sert cevap!

Acun'dan Semih'in sevgilisine sert cevap!

Survivor Semih'in kız arkadaşı Semih'in sağlık durumunu Acun Ilıcalı'ya sordu ama Ilıcalı'nın verdiği yanıtla şok oldu.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde 29 Haziran Çarşamba günü yapılacak büyük finale günler kalan Survivor 2016’ya bir isim daha veda edecek. Survivor’ın 19 Haziran Pazar akşamı yayınlanan bölümünde bu haftanın ikinci dokunulmazlık yarışması yapıldı. Haftanın ilk dokunulmazlık oyununu ünlüler takımı kazanmış ve gönüllüler takımında yapılan ada konseyinde ilk eleme adayı olarak İbrahim’in adı yazılmıştı.
 
Haftanın 2. dokunulmazlık oyununu ise gönüllüler takımı kazandı. Semih Öztürk’ün oyun sırasında sakatlanarak parmağını kırdığı oyunda, skor 9-9’a geldi. Müthiş mücadeleye sahne olan oyunu gönüllüler takımı kazanmayı başardı. Semih Öztürk’ün sakatlanarak hastaneye kaldırılmasından dolayı adı elemede yazılamadı. Nagihan ve Atakan ise bireysel dokunulmazlık oyunu oynadı ve Atakan kazandı. Oyunu kaybeden Nagihan Karadere ise haftanın ikinci eleme adayı oldu. Böylece bu hafta elemeye kalan isimler Nagihan ve İbrahim oldu.
 
SEMİH ÖZTÜRK YARIŞMAYA DEVAM EDEBİLECEK Mİ?
 
Survivor 2016’da Pazar akşamı yayınlanan bölümde Semih şok bir sakatlık yaşadı. Dokunulmazlık oyunu sırasında Serkay’la havuzda denge oyunu oynayan Semih Öztürk, oyun sırasında suya düşerken parmağını kırdı. Doktor Metin Kuş’un müdahele ettiği Semih’in durumunu gören diğer yarışmacılar da büyük bir şok yaşadı. Dokunulmazlık yarışması sırasında aldığı darbe sonucu parmağı kırılan Semih Öztürk, doktor tarafından hemen ambulansla hastaneye kaldırıldı.
 
Semih’in parmağının ters döndüğü anlaşılan görüntülerde, “Doktor parmağım düzelir mi onu söyle” diyen Semih’e doktor ‘Beni aşan bir müdahale hastaneye gideceğiz’ açıklamasında bulundu. Doktor Metin Kuş, ilk müdahele sırasında Semih’e sık sık parmağına bakmaması uyarısında bulundu. Semih Öztürk doktor gözetiminde tam donanımlı hastanede el cerrahisi servisinde tedavi altına alındı.

Semih’in sakatlığıyla ilgili bir açıklama yapılmadı.  Survivor’da Semih Öztürk’ün yaşadığı kaza sonrası yarışmaya devam edip edemeyeceği ise büyük merak konusu oldu.
 
ACUN ILICALI VE KURRETÜLAYN MATUR'UN SEMİH ÖZTÜRK TARTIŞMASI

Semih Öztürk’ün Ütopya’da birlikte yarıştığı sevgilisi Kurretülayn Matur ise Semih’in sakatlığından sonra Acun Ilıcalı’ya sosyal medya üzerinden bir mesaj yazdı. Ailesi ve kendisinin Semih’in sağlık durumunu merak ettiğini yazan Kurretülayn Matur sitem dolu ifadelerle Ilıcalı’yı eleştirdi. Acun Ilıcalı ise Kurretülayn’a anında cevap yazarak ailesinin bilgilendirildiğini açıkladı ve “Survivor yarışmacılarımız ile ilgili yaşanan kritik durumlar en yakın aile bireylerine haber verilmektedir,arkadaşlarına değil. Babasına haber verildi. Görüldüğü gibi parmağı kırık. Hayati bir tehlikesi yok. Sende tüm sevenleri gibi bekleyebilirsen seviniriz” dedi.