Aysun Kayacı - Fatih Aksoy aşkı neden bitti ?

Aysun Kayacı - Fatih Aksoy aşkı neden bitti ?

Aysun Kayacı ile Fatih Aksoy ayrılığının nedenleri için ilginç iddialar dolaşıyor.

Yapımcı Fatih Aksoy ile manken-oyuncu Aysun Kayacı’nın sürpriz bir şekilde ayrılmasına, Kayacı’nın sonu gelmeyen isteklerinin neden olduğu öne sürülüyor. Son olarak Fatih Aksoy’un Yeniköy’deki evinde doğum gününü kutlayan ünlü mankenin ‘Fatih’in bu evi benim üzerime yapmasını diledim’ demesi, ikili arasında ciddi gerginliğe neden oldu.

Fatih Aksoy ile Aysun Kayacı’nın aşkı bundan yedi ay önce başladı. ‘Çat Kapı’ dizisinin görüşmeleri için Med Yapım’a giden Aysun Kayacı, görüşmeden sonra Aksoy’a aşık olup futbolcu Emre Aşık ile olan birlikteliğine hiç düşünmeden nokta koydu. Tam yedi aydır birçok çifti kıskandıracak bir ilişki yaşayan Fatih Aksoy ile Aysun Kayacı’nın birlikteliği başladığı gibi sürpriz bir şekilde bitti.

Bitmeyen İstekler
Aksoy, ayrıldıklarını doğrularken, neden ayrıldıkları konusunda bir açıklama yapmadı. Ancak kulislerde ilginç iddialar ortaya atıldı. İkilinin, üçüncü bir kişi yüzünden ayrılmadığı, bu ilişkinin Aysun Kayacı’nın bitmek bilmeyen istekleri yüzünden sona erdiği söyleniyor. Söylentilere göre bu isteklerin sonuncusu şöyle:

Fatih Aksoy, bundan bir ay önce Yeniköy’deki evinde Aysun Kayacı için muhteşem bir doğumgünü partisi düzenlemişti. Havaifişek gösterilerinin yapıldığı, neredeyse kuş sütünün eksik olduğu bu görkemli partide Kayacı, doğum günü pastasını üflerken bir dilekte bulunmuş. Partiye katılan davetliler güzel mankene ne dilediğini sorunca Kayacı, ‘Fatih’in bu evi benim üzerime yapmasını diledim’ diye konuşmuş. Bu sözler, bir anda gecede buz gibi bir hava esmesine neden olmuş. Fatih Aksoy’un ‘Bu ev benim değil, kira’ sözleriyle gerginleşen ortam, daha sonra tatlıya bağlanmış.

Ancak o günden sonra Aysun Kayacı’ya karşı daha mesafeli olan, sevdiği kadının ev, araba, değerli takılar gibi istekleri karşısında şaşkına dönen Fatih Aksoy, büyük aşk yaşamasına rağmen, bu ilişkiyi noktalamaya karar verdi.

Hürriyet