Dansçılarından Mabel Matiz hakkında şoke eden iddia

Dansçılarından Mabel Matiz hakkında şoke eden iddia
Güncelleme:

Mabel Matiz'in 'Toy' klibinde yer alan dansçılar, sette kötü muamele gördüklerini iddia etti. Mabel Matiz, iddiaları reddederek, organizasyon şirketini suçladı.

Mabel Matiz’in geçtiğimiz günlerde yayımladığı “Toy” isimli şarkısının klibinde yer alan dansçıların insanlık dışı şartlarda çalıştırıldığı iddia edildi.

GMag dergisi resmi Instagram hesabından yaptığı açıklamada, klipte yer alan 22 dansçının barınma, beslenme, hijyen ve can güvenliği hakları hiçe sayılarak 55 saat boyunca çalıştırıldıklarını iddia etti. “Su istedik, verilmedi. 40 derece sıcakta kızgın kumda dans ettik” diyen dans ekibi, bulundukları kentteki otellerin de organizasyonu boykot ettiğini ve kapılarını kapattığını belirtti. Ayrıca Mabel Matiz’in menajeri Ufuk Sarı’nın da süreç bitiminde dans ekibini oyaladığı ileri sürüldü.

MABEL MATİZ: ÜZGÜNÜM

Mabel Matiz, yaptığı açıklamada 'yaşanan sıkıntının, yönetimin sağlanması amacıyla kendileriyle profesyonel olarak anlaştıkları organizasyon firmasının, sorumluluklarını yerine getirmemesinden kaynaklandığını, dansçıların da bu durumu bildiğini ve yaşananlardan dolayı üzgün olduğunu belirtti.