Ece Ronay'dan eski eşi hakkında olay iddia! İfadesi ortaya çıktı

Ece Ronay'dan eski eşi hakkında olay iddia! İfadesi ortaya çıktı
Güncelleme:

Eski eşinin iş yerlerini kurşunlattığı iddiasıyla gözaltına alınan ve adli kontrolle serbest bırakılan sosyal medya fenomeni Ece Ronay'ın ifadesi ortaya çıktı. Ronay, ''Mehmet'in yavaş yavaş, karanlık diye tabir edebileceğim insanlarla ilişki kurduğunu hatta Gürcistan'daki kumarhane sahipleri ile ilişki kurmaya başladığını duymaya başladım'' dedi.

Ece Ronay'ın eski eşi Mehmet Bilir'in Pendik ve Kocaeli'ndeki iş yerlerinin kurşunlanmasıyla ilgili soruşturma başlatılmıştı. Soruşturma kapsamında, şüphelilerin tespit edilmesinin ardından 15 Aralık'ta Ece Ronay'ın evine baskın düzenlendi. Eş zamanlı olarak yapılan baskınlarda Ronay ile birlikte 5 şüpheli daha yakalandı. Emniyetteki işlemlerinin ardından Anadolu Adliyesi'ne sevk edilen 6 şüpheliden 3 şüpheli tutuklanırken, Ece Ronay'ın aralarında bulunduğu 3 şüpheli de adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.

GÜRCİSTAN'DAKİ KUMARHANE SAHİPLERİ İLE İLİŞKİ KURMAYA BAŞLADI

Ece Ronay hakimlikteki ifadesinde, "Mehmet Erdal Bilir, benim eski eşimdir. Kendisi ile yaklaşık bir yıl evli kaldık. Benim 'Ece Ronay Güzellik Merkezi' isimli iş yerimin isim hakkını kullanmasına ilk başta iznim vardı. Daha sonra benim onayım olmadan başkalarına satmaya başladı. İş yerine gittiğimde pos cihazından veya yapılan ödemelerin V.K. isimli şahsa direkt olarak gittiğini gördüm. Mehmet'in yavaş yavaş karanlık diye tabir edebileceğim insanlarla ilişki kurduğunu hatta Gürcistan'daki kumarhane sahipleri ile ilişki kurmaya başladığını duymaya başladım" ifadelerini kullandı.

"KURTKÖY ŞUBEN MAİLORDER YAPIYOR"

Ece Ronay ifadesinin devamında, "Bir gün 'Muhammet Yakut' ismi ile sahte olduğu anlaşılan bir hesaptan hesabıma 'Sen temiz ticaret yapıyorsun. Fakat senin ismin ile çalışan Kurtköy şuben mailorder yapıyor' şeklinde bir mesaj geldi. Ben bu durumu Mehmet'e söyledim. Mehmet benden alacağı olmadığı halde 9 milyon liralık alacağı olduğunu iddia etmektedir. Bunu hatta canlı yayında da açıkça söyledi. Ben Mehmet'in mal varlığının denetlenmesi yönünde paylaşımlar yaptım. Mehmet'in araçlarının 'Akamotor' isimli galeride olduğunu belirttim. Daha sonra burası kurşunlanmış. Ben asla hedef göstermedim" dedi.

GÜZELLİK MERKEZLERİ KURŞUNLANMIŞTI

Ece Ronay'ın da Kocaeli ve İstanbul'daki güzellik merkezine silahlı saldırı düzenlenmişti. 

Güzellik merkezlerinin kurşunlanmasıyla ilgili emniyette ifade veren Ronay, ''Birileri, beni bu yaşanan olayların içine çekmeye çalışıyor. Benim bu olaylarla bir alakam yok'' ifadelerini kullanmıştı. 

ECE RONAY KİMDİR?

Ece Ronay aslen Diyarbakırlıdır. 17 Kasım 1991 yılında dünyaya gelen ünlü isim Sanko Üniversitesi, Beslenme ve Diyetetik bölümü mezunudur.

İlk olarak yayınladığı videolar ve paylaşımlarla adını duyuran sosyal medya fenomeni ardından yayınladığı şarkılarla geniş izlenme rakamlarına ulaştı.

"Karpuz" şarkısı ardından "Git Çatla" isimli şarkısıyla ismini geniş bir kitleye duyurdu.

Baba Yorgun ile 77 milyon, Karpuz ile 87 milyon, Şiki Şiki ile 96 milyon izlenme rakamlarına ulaşan Ece Ronay, Instagram'da 1.5 milyon, Youtube'da ise 823 bin takipçiye ulaşmıştır. 

Ece Ronay, bir dönem klibinde oynayan Mehmet Ali Erbil'in kendisini taciz ettiğini iddia etmişti. Taciz ve tehdit iddiasıyla yargılanan Mehmet Ali Erbil 13 bin 100 TL adli para cezası ve 4 ay 15 gün hapis cezasına çarptırılmıştı.