Gülben Ergen için şoke eden sözler: ''3 otel odası, 3 farklı adam''

Gülben Ergen için şoke eden sözler: ''3 otel odası, 3 farklı adam''
Güncelleme:

Ünlü manken Deniz Akkaya, sosyal medya üzerinden Gülben Ergen'e çok ağır ithamlarda bulundu.

Bir moda kanalının düzenlediği ödül töreninde sunucu olan Deniz Akkaya, eski arkadaşı Nihat Odabaşı'nın ödül alırken tebrik etmemesi üzerine, Odabaşı sosyal medya hesabından sitem etmişti. Bu olayın ardından Deniz Akkaya, deyim yerimdeyse açtı ağzını yumdu gözünü.

Hızını alamayan Deniz Akkaya bu sefer, Nihat Odabaşı'nın yakın arkadaşı Gülben Ergen için olaylı açıklamalarda bulundu.

Ödül töreninden sonra meydana gelen kavgada Deniz Akkaya, Gülben için şu ifadeleri kullandı;

"Çıkarına göre, eski sevgililerinin arkasında seccade ve zikirmatik ile dolaşan, toplumun değerlerini sömürerek bunu yaparken, dua ve şükür gibi hastaglere sayfasını boğup, aynı şehirde 3 ayrı adama 3 ayrı otel anahtarı veren eşi benzeri görülmemiş sapkın hanımefendi.

Sadece hastag malzemesi sandığın Mevlana'nın dediği gibi, ya olduğun gibi görün yada göründüğün gibi ol. Bir de bilgin olsun kimse seni kıskanmıyor. AKM açılışında davetsiz gittiğin davette sağa sola ağlayan bir kadını ki ağlamanın sebebi tüm sapkınlıklarının örtüsü elden gidiyor diye... Gururu için yaşayan kadınlar kıskanmaz bilgine! Şimdi ikinizde hep yaptığınız gibi oturun ıslak hamburger yiyerek bu milleti nasıl kandırıyorsunuz onun dedikodusunu yapmaya devam edin"

Gülben Ergen için şoke eden sözler: ''3 otel odası, 3 farklı adam'' - Resim : 1

Gülben Ergen için şoke eden sözler: ''3 otel odası, 3 farklı adam'' - Resim : 2