Gülben Ergen'den çok sert açıklama

Gülben Ergen'den çok sert açıklama

Eşi Erhan Çelik'in TRT'den aldığı maaşla ilgili polemikte Gülben Ergen'den "TRT'yi yıpratmak için çabalayanlara acıyorum" açıklaması geldi.

Şarkıcı Gülben Ergen'den, eşi Erhan Çelik ile ilgili medyada yer alan haberlere tepki geldi. Ergen, sosyal medya hesabı üzerinden sert bir basın açıklaması yayımladı.

İşte Gülben Ergen'in açıklaması;

"İnsan fikri, duruşu, yaptıkları ile yürür hayat yolunda...

Başta inançlarına, sonra ülkesine, Cumhuriyetine bağlı, 3 çocuklu bir anne, eş, sanatçı olarak terörün her türlüsünün karşısında durdum. Son nefesime kadar da durmaya devam edeceğim.

PKK, FETÖ, PYD...

PKK, FETÖ, IŞİD ve tüm hainliğin, alçaklığın, kan akıtan zihniyetin ve destekçilerinin tüm varlığımla karşılarında olmama rağmen beni ve eşimi, ülkemizin içerisinden geçtiği bu hassas günleri fırsat bilerek, mesleklerimiz üzerinden karalamak isteyenleri; şiddetle kınıyorum.

Başbakanlık yaptığı zamandan Cumhurbaşkanlığı görevini yerine getirdiği günümüze kadar karşılaştığımız her ortamda saygımı eksik etmediğim Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın her davetinde nezaketle bulundum. Sohbet edip, değerlendirmeler yapabilme ve danışma fırsatlarım oldu.

TRT'Yİ YIPRATMAK İSTEYENLERE ACIYORUM!

Ben politikacı değilim. Her söylediğim her yazdığım tamamen iyi niyetli ve duygusal çıkışlı bir cümleyi mikroskopla araştırıp kusur arayanlara, kastetmediğim anlamları benim sözlerime yükleyenlere, kendi kavgalarını benim ve ailemin üzerinden vermeye çalışanlara, devletin önemli kurumlarından TRT'yi yıpratmak için çabalayanlara sadece acıyorum. Çünkü her zaman olduğu gibi bu kez de hüsrana uğrayacaklar.

Yanında olmaktan bir an bile tereddüt etmediğim eşim Erhan Çelik gereken ayrıntılı açıklamayı medya ve kamuoyu ile dün paylaştı.

Ülkemizin birlik, beraberliğe ihtiyaç duyduğu şu günlerde beni yıpratmaya ve küçük düşürmeye çalışanları Rabbime ve Türk adaletine havale ediyorum. Bugün gerekli yasal işlemleri başlatıyorum.

Ben şarkılarımla, yazdıklarımla, sosyal sorumluluk projelerimle, yılmadan, sevgiyle ülkemiz ve insanlarımız için çalışmaya devam edeceğim.

Gülben Ergen Çelik"